‘Knallende boodschap voor Ronald Koeman’

Foto: ‘Knallende boodschap voor Ronald Koeman’

FC Barcelona zal Ronald Koeman dit seizoen niet meer veel speelruimte gunnen. De Nederlander móét gaan presteren om zijn baan te redden, zo weet AS.

Gaat FC Barcelona overwinteren in de Champions League? Waag je voorspelling via bet365 en ontvang €100 bonus!

De Spaanse sportkrant heeft vernomen dat Koeman moet bewijzen dat hij FC Barcelona weer aan de praat kan krijgen. Op dit moment staat de grootmacht negende in de Spaanse competitie en is het maar de vraag of het team gaat overwinteren in de Champions League. Een nieuwe tegenslag in één van beide competities kan voor de Nederlander fataal worden, zo weet het medium.

FC Barcelona heeft de opvolger zelfs al uitgekozen. De Catalaanse topclub wil dat Xavi Hernández het stokje overneemt, mocht Koeman het niet redden. De Spanjaard is nu nog trainer van Al-Sadd in Qatar, maar heeft al meermaals aangegeven ooit graag zijn grote liefde te willen leiden. Dat gaat dus mogelijk binnen afzienbare tijd al gebeuren.

Het contract van Koeman loopt in de zomer van 2022 af.

Aanval na El Clásico

Na afloop van El Clásico (1-2 voor Real Madrid) werden Koeman en zijn vrouw Bartina in de auto aangevallen door een stel woeste fans. Eerder vandaag zei hij daar op een persconferentie over: “Je moet niet te veel aandacht besteden aan dit soort mensen. Er zijn altijd mensen als we aankomen en vertrekken bij het trainingscomplex. Het lijkt nu alsof het alleen bij mij gebeurt, maar bij de spelers met hun gezinnen gebeurt hetzelfde. Bij mij als eindverantwoordelijke is het misschien extremer, maar dit is zelfs Carles Puyol overkomen…”

 

Haalt Koeman het einde van het seizoen?

  • Ja
  • Nee
394+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie