Broertje van PSV’er Götze mag ziekenhuis verlaten

Foto: Broertje van PSV’er Götze mag ziekenhuis verlaten

Felix Götze heeft het ziekenhuis weer verlaten. De jongere broer van PSV’er Mario Götze heeft alleen een hersenschudding opgelopen en is na een nacht observatie weer huiswaarts gekeerd.

Open een account bij bet365 en ontvang een bonus van €100!

Götze bleef maandag bewegingsloos liggen tijdens de Derde Bundesliga-wedstrijd tegen MSV Duisburg. De 23-jarige middenvelder van 1. FC Kaiserslautern werd met een gestabiliseerde nek van het veld gedragen en naar het ziekenhuis afgevoerd. Nader onderzoek toonde aan dat er alleen een hersenschudding is ontstaan.

“De blessure was voor iedereen in eerste instantie een schok. We zijn daarom heel blij dat het weer beter gaat met Felix”, aldus directeur Thomas Hengen. De schrik van Kaiserslautern is goed te begrijpen. In augustus werd Götze op zijn slaap geraakt na een botsing met een teamgenoot, waarna hij zelfs even op de intensive care lag.

Bij het vorige ongeval liep Felix Götze een scheurtje in zijn schedel op. Daar is ditmaal geen sprake van.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie