‘Mason Mount kan een hele grote speler worden voor Chelsea’

Foto: ‘Mason Mount kan een hele grote speler worden voor Chelsea’

Op Stamford Bridge hakte Chelsea gisteren Premier League-hekkensluiter Norwich City in de pan. De Blues wonnen maar liefst met 7-0 en Mason Mount maakte zijn allereerst hattrick in het shirt van de Londenaren.

Oefenmeester Thomas Tuchel is onder de indruk van het jeugdproduct van de Blues: “Hij is een fantastische jongen en een zeer belangrijke speler. Je kunt dit zien aan de minuten en de positie waar hij speelt. Hij staat altijd op de juiste plek. Mount zit op dit moment in de het goede moment van zijn carrière, hij kan een hele grote speler worden voor Chelsea. Ik zou niet weten waarom niet.”

Wel is het zo dat Mount en Chelsea nu al een tijdje in onderhandeling zijn over een nieuw contract. De huidige verbintenis van de international van het nationale team van Engeland op Stamford Bridge loopt medio 2024 af en de Londenaren willen graag met hem verlengen…

‘Ik doe daar niet aan mee’

De beide partijen hebben echter een impasse bereikt, waarover Tuchel zegt: “Ik doe niet mee aan dat soort gesprekken. Het zijn gesprekken tussen Mason en de club. Dat is gewoon niet mijn werk, je weet mijn mening heel goed. Hij is een Chelsea-jongen, komt uit de jeugdopleiding. Daarom is het super belangrijk om jongens als Mason te hebben die altijd positief zijn, altijd de juiste geest hebben en altijd klaar zijn om te verbeteren, op zoek naar verantwoordelijkheid en met de juiste houding naar de training komen.”

Moet hij verlengen?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
33+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie