‘Ajax neemt beslissing over Donny van de Beek’

Foto: ‘Ajax neemt beslissing over Donny van de Beek’

Het moet raar lopen wil Donny van de Beek níét bij Manchester United vertrekken, want op Old Trafford komt hij bijna geen minuut in actie. Desondanks behoort een terugkeer naar de Johan Cruijff ArenA en zijn oude ‘cluppie’ Ajax niet tot de mogelijkheden.

Althans, dat is wat de doorgaans goed ingevoerde ‘transferspecialist’ Fabrizio Romano vandaag meldt op zijn kanaal op streamingplatform Twitch. Volgens de journalist staat Van de Beek weliswaar op de ‘vertreklijst’ van de Red Devils, maar heeft Ajax geen interesse in een hernieuwde samenwerking.

Een hele grote verrassing is dat natuurlijk niet, omdat oefenmeester Erik ten Hag Steven Berghuis én Davy Klaassen al tot zijn beschikking heeft voor de nummertienpositie. Daar komt nog eens bij dat Mohammed Kudus amper aan spelen toekomt in Amsterdam, terwijl de Ghanees best wat in zijn mars heeft.

Davy Klaassen geïrriteerd

Berghuis is voorlopig de nummer één van Ten Hag en dat is tegen het zere been van Klaassen… “Andere mensen zeggen dan: je hebt een dik contract, je zit bij een mooie club, waar maak je je druk om? Maar op dat moment wil ik spelen. Als je dat gevoel niet hebt, gaat het vlot bergafwaarts. Door die instelling ben ik ver gekomen. Het is simpel: als je fit bent en niet speelt, is dat klote. De trainer ziet ook dat ik dan niet blij ben. Het is voor hem ook niet makkelijk. Hij heeft niet alleen met mij te maken.”

Logische beslissing?

  • Ja
  • Nee
3016+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie