‘Real Madrid heeft joker achter de hand voor Clásico’

Foto: ‘Real Madrid heeft joker achter de hand voor Clásico’

Real Madrid tankte deze week vertrouwen door in de Champions League met 0-5 te gaan winnen op het veld van Shakhtar Donetsk, maar Eden Hazard kon niet mee profiteren. De aanvoerder van de Rode Duivels zat niet in de selectie omdat hij volgens trainer Carlo Ancelotti kampte met overbelasting. Daardoor kwam er ook een vraagteken te staan achter zijn naam voor de Clasico. 

Zondagnamiddag trekt Real naar Camp Nou voor de kraker tegen FC Barcelona en het was dus koffiedik kijken of Hazard dan al klaar zou zijn. Het lijkt er nu echter alsmaar meer op dat de aanvaller op tijd fit zal raken. Het Laatste Nieuws zag immers dat hij donderdag de volledige groepstraining kon afwerken. Tenzij er de komende dagen nog een weerslag volgt, lijkt Hazard dus klaar te zijn. 

Door blessures werden de eerste twee seizoenen van Hazard bij De Koninklijke een grote ontgoocheling en ook dit seizoen kon hij de criticasters nog niet helemaal overtuigen. Door de terugkeer van Gareth Bale en de ontbolstering van Vinicius Junior is de Belg momenteel zelfs niet meer zeker van een basisplaats onder Ancelotti.

Grote miskoop

Hazard werd in de zomer van 2019 met veel bombarie gehaald van Chelsea voor meer dan honderd miljoen euro. Mede door alle blessure heeft hij nooit kunnen overtuigen en wordt hij door menigeen zelfs als een van de grootste miskopen ooit bestempeld. Als hij het ook dit seizoen niet gaat maken bij Real, lijkt het op een vertrek uit Madrid uit te draaien. Een terugkeer naar The Blues zou lonken, al is het nog maar de vraag of hij daar dan wel zijn oude niveau kan aantikken.

Kan Hazard Barça verrassen zondag?

  • Jawel hoor
  • Zeker niet
176+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie