‘Haaland trekt transferconclusie na Ajax-oorwassing’

Foto: ‘Haaland trekt transferconclusie na Ajax-oorwassing’

De nederlaag van Borussia Dortmund tegen Ajax (4-0) is hard aangekomen in Duitsland. Naast een oorwassing op het veld krijgt de Champions League-nederlaag voor de club nóg een ander nadelig gevolg. 

Volgens BILD heeft Erling Haaland er genoeg van na de nederlaag in Amsterdam. De Noorse sterspeler zou twijfelen over een langer verblijf bij Borussia Dortmund. “De schande van Amsterdam zal de Noorse ster zeker kopzorgen bezorgen”, schrijft de Duitse krant. “Met het rampzalige optreden tegen Ajax heeft Dortmund zijn vedette, die in de Johan Cruijff ArenA nog een van de betere spelers in het geel-zwart was, pissig gemaakt.”

Volgens de krant moet Haaland zich nu af gaan vragen of hij titels met Dortmund kan gaan winnen of het beter is om in 2022 afscheid te nemen van de Duitse topclub. Het lijkt er niet op dat de sterspeler deze winter al gaat vertrekken: aankomende zomer zou een speciale clausule in zijn contract geactiveerd worden waardoor Haaland voor 75 miljoen euro op te halen is.

In de afgelopen maanden werden Manchester City, Paris Saint-Germain en Real Madrid al genoemd als mogelijk nieuwe bestemmingen voor Haaland. Onlangs liet ook Chelsea-manager Thomas Tuchel weten gecharmeerd te zijn van de Noorse aanvaller. Het bleek deze zomer nog niet realistisch om de Noorse spits naar Londen te halen, liet de Duitse trainer weten.

Gaat Haaland vertrekken?

  • Ja, denk het wel
  • Nee, denk het niet
1584+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie