PSV gewaarschuwd voor ‘de nieuwe Paul Pogba’

Foto: PSV gewaarschuwd voor ‘de nieuwe Paul Pogba’

Aanstaande donderdag om 21:00 uur neemt PSV het in eigen huis op tegen AS Monaco. Een cruciaal duel in de strijd om overwintering in de Europa League, want de Monegasken staan momenteel samen met de Eindhovenaren aan kop in Groep B, beiden met 4 punten.

Monaco, dat afgelopen weekend overigens nog met 2-0 onderuit ging bij het Olympique Lyon van Peter Bosz, won op EL speelronde 1 met 1-0 van Sturm Graz en speelde vervolgens met 1-1 gelijk op bezoek bij Real Sociedad. Uit de selectie van de club uit het Prinsendom kennen we natuurlijk Myron Boadu, maar die staat er doorgaans naast. Op wie moeten we wél letten? Jean-Paul Rison, journalist en kenner van het Franse voetbal, benoemt Aurélien Tchouaméni.

“Mijn persoonlijke favoriet. Deze kan je alvast opschrijven: die speelt binnen twee jaar bij een absolute topclub. Vorige week speelde hij nog in de Nations League-finale met Frankrijk een geweldige wedstrijd tegen Spanje. Het is zó’n complete middenvelder, hij wordt niet voor niets ‘de nieuwe Pogba’ genoemd”, weet Rison. Onder meer Real Madrid en Manchester United worden al aan Tchouaméni (21) gelinkt.

PSV zonder zijn eigen Tchouaméni

Voor PSV is het dan ook een enorm gemis dat het zijn eigen sloper op het middenveld, Ibrahim Sangaré, donderdag zal moeten missen. De Ivoriaan is namelijk geschorst na zijn rode kaart (twee keer geel) in speelronde 2 tegen Sturm Graz.

AS Monaco is op papier veel sterker dan PSV

  • Eens
  • Oneens
171+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie