‘Remko Pasveer is een superprof’

Foto: ‘Remko Pasveer is een superprof’

Niet iedereen bij Ajax is onder de indruk van Remko Pasveer, die in de zomer de transfervrije overstap van de GelreDome van Vitesse naar de Johan Cruijff ArenA van de Amsterdammers maakt. Zijn oude trainer Thomas Letsch verwacht echter dat het wel goed komt met de geroutineerde goalie.

“We weten wat de kracht van Remko is”, zegt de Duitse coach van Vitesse in De Telegraaf. Hij is een superprof. Altijd als eerste op de club, altijd keihard werken om beter te worden. Dat hij dan kritiek krijgt omdat er een paar ballen binnen vallen, hoort bij Ajax. Dat is het allerhoogste niveau en daar ligt de lat hoog. Remko is geen twintig meer en kan goed met deze situatie omgaan.”

Letsch is goed bevriend met Marco Rose, de trainer van Borussia Dortmund. Daarom zit hij vanavond in de ArenA bij de Champions League-clash tussen BVB en de nummer één van de Eredivisie: “Het wordt interessant tegen Haaland, op dit moment een van de beste aanvallers in Europa. Een spits die alles heeft. Dat wordt wel een uitdaging. Niet alleen voor Remko, maar voor heel Ajax.”

Sander Boschker

Sander Boschker liet eerder vandaag al over Pasveer weten: “Vorig jaar bij Vitesse keepte hij goed en dan zou hij er nu ineens niks meer van kunnen? Het is zo dat elke keeper die bij Ajax komt in eerste instantie niet goed genoeg wordt bevonden. Op den duur verstomt die kritiek en dan wordt er reëler naar gekeken. Ik verwacht dat het bij Remko ook zo zal gaan.”

Moet Ajax een nieuwe keeper halen?

  • Ja
  • Nee
115+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie