‘Lewandowski heeft duidelijke voorkeur voor nieuwe bestemming’

Foto: ‘Lewandowski heeft duidelijke voorkeur voor nieuwe bestemming’

Robert Lewandowski staat al jarenlang garant voor veel doelpunten bij Bayern München. Zijn zaakwaarnemer Pini Zahavi sluit echter niet uit dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen, zo vertelt hij aan BILD. 

De 33-jarige aanvaller kijkt merkbaar realistisch naar de toekomst. Hoewel Erling Haaland in de belangstelling staat van veel buitenlandse topclubs, hangt Bayern München ook nog altijd boven de markt als mogelijke nieuwe bestemming van de Noorse aanvaller. Het zou flinke consequenties hebben voor Lewandowski. 

Het is daarom mogelijk dat Lewandowski na het huidige seizoen richting de Premier League vertrekt. De aanvaller zou onder meer naar Manchester City kunnen verkassen. Hij zou daar zijn voormalig trainer Pep Guardiola tegenkomen, met wie hij in Duitsland een uitstekende band had.

UPDATE 16/10 16.30u

De geruchten rondom een vertrek van Robert Lewandowski bij Bayern München beginnen steeds hardnekkiger te worden. Manchester City zou een optie zijn, maar de Poolse topschutter zou zelf een voorkeur hebben voor Real Madrid. AS liet dat in chocoladeletters blijken op haar cover van zaterdag. Daarbij een foto van Lewandowski, die in bed ligt met vele trofeeën.

De 33-jarige spits heeft nog een contract tot medio 2023, dat hij niet lijkt te willen verlengen. Een vertrek in de zomer volgend jaar lijkt dan ook voor Der Rekordmeister de beste optie, zodat het nog een transfersom ontvangt. Erling Haaland zou de gedroomde opvolger zijn.

Lewandowski naar Real?

  • Ja, mooi
  • Nee, liever naar een andere club
229+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie