Mbappé matchwinnaar na discutabele VAR-ingreep

Paris Saint-Germain heeft vrijdagavond geen punten gemorst in de Franse Ligue 1. De grootmacht wist Angers in het Parc des Princes pas in de slotfase te verslaan: 2-1..

Door interlandverplichtingen in Zuid-Amerika ontbraken spelers als Lionel Messi en Neymar aan PSG-zijde. Georginio Wijnaldum was wel weer aangesloten bij de selectie, maar de viceaanvoerder van Oranje begon opnieuw op de bank. Coach Mauricio Pochettino gunde de Nederlander na 64 minuten een invalbeurt.

Op het moment van de invalbeurt leidde Angers met 0-1. Tien minuten voor rust wist Angelo Fulgini de bezoekers verrassend aan de leiding te brengen. PSG dacht nog wel terug te slaan, ware het niet dat de goal van Ander Herrera werd afgekeurd vanwege buitenspel.

Het sterrenteam van PSG wist na 69 minuten alsnog de 1-1 op het bord te brengen. Danilo Pereira, een oud-speler van Roda JC Kerkrade, werkte op aangeven van Kylian Mbappé de gelijkmaker binnen. Pas in de 87ste minuut viel het winnende doelpunt. Mbappé zorgde vanaf de stip voor de 2-1 na een discutabele VAR-ingreep omtrent hands.

Scoreverloop: 0-1 (36′) Angelo Fulgini, 1-1 (69′) Danilo Pereira, 2-1 (87′) Kylian Mbappé (strafschop)

Gaat PSG dit seizoen eindelijk de CL winnen?