Clubiconen Liverpool en United botsen: “Geen kritiek omdat hij oud-teammaat is”

Foto: Clubiconen Liverpool en United botsen: “Geen kritiek omdat hij oud-teammaat is”

Een flinke clash tussen Liverpool en Manchester United…niet op het veld maar bij de analytici in de TV-studio’s. Jamie Carragher is van mening dat Gary Neville en Roy Keane weinig objectief zijn.

Het gaat hier vooral om Ole Gunnar Solskjaer, de huidige manager van The Mancunians. Dat Neville en Keane de Noor in hun analyses blijven verdediger stuit het Liverpool-icoon tegen de bronst. “Ze zoeken beiden smoesjes, omdat Ole met hen heeft samengespeeld en het maatjes zijn”, begon Carragher stevig in de Tony Bellew is Angry podcast. “Ze bleven zeggen: ze (Manchester United, red.) kunnen de competitie niet winnen, ze missen dit en dat, de Glazer stoppen er niet genoeg geld in en ze moeten voor Harry Kane gaan.”

“Terwijl ik dacht: je hebt net een speler gehaald die vier keer de Champions League heeft gewonnen (Cristiano Ronaldo, red) en een winger (Jadon Sancho, red.) gekocht voor 75 miljoen pond”, somt Carragher op, die niet begrijpt waarom de analisten de lat zo laag leggen. “Je ben tweede geëindigd vorig seizoen en je heb geen uitduel verloor…dan denk ik: dan is er nog maar één stap te gaan”, doelt de oud-verdediger op een nieuwe landstitel voor de grootmacht.

Eerder was Danny Blind ook al kritisch op Manchester United. De assistent-trainer van Louis van Gaal zei onder meer dat het team een plan en identiteit ontbeerde.

Terechte kritiek van Carragher?

  • 100%
  • Vind ik niet
171+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie