‘Onana-geschiedenis herhaalt zich bij Ajax’

Foto: ‘Onana-geschiedenis herhaalt zich bij Ajax’

De situatie van André Onana bij Ajax is bekend: de Kameroener wil zijn handtekening niet zetten onder een nieuw contract in de Johan Cruijff ArenA, waardoor een transfervrij vertrek voor de hand ligt. En die geschiedenis lijkt zich nu te herhalen.

Noussair Mazraoui beschikt eveneens over een aflopende verbintenis in Amsterdam, en volgens de Spaanse website Fichajes voelt de Marokkaanse vleugelverdediger er óók wel wat voor om gratis en voor niets de deur uit te wandelen.

De back zegt telkens maar weer dat hij openstaat voor een verlenging, maar onlangs nam hij de roemruchte zaakwaarnemer Mino Raiola in de arm, wat anders doet vermoeden. Diens telefoon zou inmiddels roodgloeiend staan; onder meer de gewezen Premier League-grootmacht Arsenal heeft naar verluidt wel oren naar een samenwerking met Mazraoui.

Een paar weken geleden zei de Ajacied nog over een mogelijke verlenging in de ArenA: “Als je als speler zeventien jaar bij een club speelt, wil je op alle vlakken een bepaalde waardering voelen. Dat betreft dan ook het financiële verhaal. Als de voorwaarden goed zijn, is het akkoord, en zijn we er zo uit. Maar zolang we nog niet op dat punt zijn aanbeland, weet je gewoon niet wat de toekomst brengt. Daar zijn zo veel voorbeelden van. Maar iedereen weet mijn gevoel bij Ajax. Ik hou van de club, ik hou van de supporters, ik hou van alle mensen hier. Dat staat ook los van mijn contractsituatie.”

Vertrekt hij transfervrij?

  • Dat denk ik wel
  • Dat denk ik niet
2344+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie