Ruzie om niveau jeugdopleiding Sparta krijgt een vervelend staartje

Foto: Ruzie om niveau jeugdopleiding Sparta krijgt een vervelend staartje

Sparta heeft laten weten afscheid te nemen van hoofd jeugdopleiding Dolf Roks. De club wil een andere koers gaan varen en heeft daarom besloten te stoppen met Roks, zo maakt de club bekend op haar website.

Duidelijk is geworden dat technisch directeur Henk van Stee en Dolf Roks niet met elkaar door één deur kunnen. Van Stee heeft aangegeven dat het niveau van de jeugdopleiding bij Sparta omhoog moet. Roks is het niet eens met Van Stee en zijn vertrek kan nog een staartje krijgen. “Ik wil graag bij Sparta aan het werk blijven. Als er besloten wordt om te stoppen dan kan dat maar wel met gegronde redenen. En ‘het over een andere boeg gooien’, dat vind ik niet echt een gegronde reden”, zegt hij tegen RTV Rijnmond.

Van Stee is het hier niet mee eens en geeft aan dat de afgelopen vier jaar niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd met Dolf Roks. “Geen diskwalificatie van Roks, maar ik ga nu proberen het beter neer te zetten, het niveau moet omhoog”, besluit de technisch directeur van Sparta.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie