‘Overmars is helemaal klaar met Ajacied’

Foto: ‘Overmars is helemaal klaar met Ajacied’

Italiaanse bronnen weten het zeker: André Onana heeft een voorcontract getekend bij Internazionale. Volgens Voetbal International is dat geen verrassing voor Ajax, dat zich genaaid voelt.

Het medium schrijft dat er ‘gemengde gevoelens’ zijn bij Ajax. “De keeper stelde zich onlangs in een interview met De Telegraaf dienstbaar op, repte over zijn onschuld en gooide ook de deur voor contractverlenging weer open, maar de mensen binnen Ajax voelden dit niet als een handreiking. ‘Hij heeft allang elders een voorcontract getekend’, is een veelgehoord geluid binnen de club.”

“Dat blijft speculeren, maar dat Ajax er zeker van is, blijkt wel uit het feit dat Overmars afgelopen week nog maar eens verkondigde niet meer met Onana om de tafel te willen om te praten over een nieuw contract. Als hij daar ook maar een kleine kans op zou maken, zou hij het zeker doen. De enige reden waarom hij het nu zou overwegen, zou zijn om met een verbintenis Onana in verlegenheid te brengen”, zo weet VI.

In werkelijkheid is Overmars echter helemaal klaar met de Ajax-goalie. “Nadat de onderhandelingen in maart op niets uitliepen, was Ajax klaar met de hele situatie rond de doelman. De Amsterdammers hadden de geplaagde doelman een contractverlenging met financiële verbetering aangeboden, hoewel hij een jaar niet in actie kon komen en Ajax hem continu had bijgestaan en geholpen. Onana wilde echter meer geld en dat schoot bij de Amsterdamse clubleiding in het verkeerde keelgat.”

Ajax had Onana in de zomer al willen verkopen. Het lukte de sluitpost echter niet om een andere club te vinden voor 1 september.

Terecht?

  • Ja
  • Nee
1766+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie