Koeman genadeloos door het slijk gehaald: “Hij praat te veel”

Foto: Koeman genadeloos door het slijk gehaald: “Hij praat te veel”

Ronald Koeman haalt te weinig uit het spelersmateriaal van FC Barcelona. Dat stelt Fabrizio Romano in zijn podcast, waar ook collega Francesco Porzio stevig uithaalt naar de Nederlandse trainer. Romano geeft Koeman slechts een vier voor de prestaties tot dusver.”Het klopt dat alles veranderd is bij Barcelona. Ze zijn Lionel Messi en Antoine Griezmann kwijtgeraakt, dat weten we”, begint de Italiaanse journalist in zijn Here We Go-podcast. “Het is niet het beste moment om trainer van Barcelona te zijn. Het is geen fantastische ploeg, maar ook geen verschrikkelijk slechte ploeg. Je had niet met 3-0 van Benfica hoeven te verliezen, of met 2-0 van Atlético Madrid. Maar de manier waarop ze verloren, is nog het ergst.” Porzio haak in: “Ze verloren al voordat ze het veld op kwamen. Dat is onacceptabel.”

“Afgezien daarvan praat hij te veel, hij maakt te veel statements”, vervolgt Porzio. “Naar een persconferentie gaan en een statement voorlezen zonder vragen te beantwoorden, die documentaire in Nederland over Koeman en zijn zaakwaarnemer… Ik snap dat ze willen laten zien dat het niet alleen de schuld van Koeman is. Dat klopt ook, hij is waarschijnlijk een van de mensen die het minst schuldig is aan de situatie. Maar het heeft geen zin om uitspraken te doen als: Barcelona heeft een toekomst dankzij mij.” Porzio doelt op de uitspraak die Koeman vorige maand deed tegenover de NOS. Talentvolle jeugdspelers van Barça zou door de oud-voetballer een kans krijgen.

Deel jij deze mening?

  • Ja
  • Nee
259+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie