Tottenham wint weer eens, Leicester morst

Tottenham Hotspur heeft zich herpakt in de Premier League. Na drie winstpartijen ging de Londense club de laatste drie competitieduels onderuit, maar tegen Aston Villa werd weer eens gewonnen: 2-1.

De overwinning van Tottenham kwam enigszins moeizaam tot stand. Pierre-Emile Höjbjerg brak weliswaar de ban namens de thuisclub, maar een gebrek aan scherpte bij Harry Kane en Heung-Min Son hield Villa in de wedstrijd. Sterker nog: Ollie Watkins zorgde in de 67ste minuut zelfs voor de gelijkmaker in het Tottenham Hotspur Stadium.

Nieuw puntenverlies dreigde voor Tottenham, ware het niet dat de voorsprong vier minuten later alweer terug was. Daarbij kreeg de Londense ploeg wel een helpende hand. Matt Targett werkte de bal ongelukkig in eigen doel.

Leicester geeft zege uit handen

Leicester City heeft zondag twee punten uit handen gegeven. ‘The Foxes’ kwamen dankzij Kelechi Iheanacho en Jamie Vardy met 0-2 voor op Selhurst Park, maar dat bleek niet voldoende voor drie punten. Uitgerekend Jeffrey Schlupp deed zijn oude liefde pijn door de eindstand op 2-2 te bepalen. Michael Olise had de aansluitingstreffer gemaakt.

Overige uitslag: West Ham United – Brentford 1-2