Dubbele tegenvaller voor Schmidt en PSV

Foto: Dubbele tegenvaller voor Schmidt en PSV

PSV wil het goede gevoel van de 1-4 zege op Sturm Graz komend weekend mee gaan nemen, in de Eredivisie-wedstrijd tegen Sparta. De Eindhovenaren moeten het echter wel gaan doen zonder Noni Madueke en Davy Pröpper.

Voetbal International schrijft: “Madueke en Pröpper moesten donderdag verstek laten gaan voor de wedstrijd tegen Sturm Graz vanwege fysieke ongemakken. De aanvaller en de middenvelder zijn nog niet voldoende hersteld om zondag in actie te komen tegen Sparta Rotterdam.”

Coach Roger Schmidt zegt op de clubwebsite over de rest van zijn spelersgroep: “Ik heb op dit moment geen indicatie dat er blessuregevallen zijn. Natuurlijk zijn de jongens daags na de wedstrijd nog moe, maar ik verwacht dat iedereen zondag klaar is om tegen Sparta Rotterdam te spelen.”

Over de tot dusver erg tegenvallende Kasteelheren besluit hij: “Dat hoeft zondag niets te betekenen. Iedere wedstrijd is er een op zich. We zullen geconcentreerd moeten zijn om te winnen. Wat dat betreft verwacht ik een zelfde houding van mij team zoals we die gisteren tijdens de eerste helft toonden. In vergelijking met vorig jaar is Sparta niet enorm veranderd volgens mij. Wat dat betreft weten we wat ons te wachten staat. Ze hebben het ons twee keer niet makkelijk gemaakt en net als tijdens het eerste duel afgelopen seizoen treffen we hen tijdens een periode waarin we veel wedstrijden spelen.”

Gaat PSV desondanks winnen van Sparta?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
404+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie