Clubicoon Peters vertrekt bij Willem ll: “Momenteel zijn we geen goede match”

Foto: Clubicoon Peters vertrekt bij Willem ll: “Momenteel zijn we geen goede match”

Jordens Peters gaat vooralsnog geen andere functie binnen Willem ll bekleden. Na zijn actieve voetbalcarrière was dat in eerste instantie het plan, maar nu is gebleken dat een andere rol in de organisatie er momenteel niet inzit.

Peters speelde negen jaar voor de Tilburgers, waarbij hij uitgroeide tot aanvoerder en boegbeeld van de club. Afgelopen zomer besloot de 34-jarige Nijmegenaar een punt achter zijn voetballoopbaan te zetten. “In meerdere gesprekken met Willem II zijn de mogelijkheden om in een andere functie aan de slag te gaan besproken”, zegt de oud-verdediger op de clubwebsite. “We hebben tijd en energie gestoken om te bezien wat op dit moment het beste voor de club en mijzelf is. De conclusie die we moeten trekken is dat mijn ambities en de mogelijkheden die er momenteel bij Willem II zijn geen goede match zijn. Daarom hoop ik elders aan de slag te gaan waar ik al mijn persoonlijke ambities kan nastreven. Het is erg prettig te weten dat Willem II me altijd met open armen zal blijven ontvangen.”

Algemeen directeur Martin van Geel liet zich ook uit over de situatie. “Wij hebben goede, respectvolle gesprekken gevoerd met Jordens. Het is ons uitgangspunt geweest om hem voor onze mooie club te behouden. We hebben echter uiteindelijk gezamenlijk geconcludeerd dat wij hem momenteel niet de uitdaging kunnen bieden waarnaar hij op zoek is. Jordens zal daarom bij een andere organisatie dan Willem II zijn carrière na het voetbal beginnen op te bouwen. In de toekomst blijft de deur voor Jordens altijd open om een terugkeer naar Willem II wellicht alsnog mogelijk te maken”, klonk het. 

Een gemis voor Willem ll?

  • Ja, echt een boegbeeld van de club
  • Nah, dat valt wel mee
74+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie