De beste voetbaluitzendingen van deze week: terug naar Europa!

Foto: De beste voetbaluitzendingen van deze week: terug naar Europa!

Het voetbalseizoen gaat verder en vele fans zijn weer blij om wekelijks van een goede dosis voetbal te kunnen genieten. Dit hoeft alleen niet specifiek in het weekend, want gedurende de week staat er ook veel moois op de planning. Welkom bij de beste voetbaluitzendingen van deze week.



Maandag 27 september



Na twee drukke weken achter de rug is het tijd om wat gas terug te nemen. De maandagavond heeft namelijk slechts twee wedstrijden om van te genieten. De Keuken Kampioen Divisie rond namelijk haar speelronde af, terwijl ook de Premier League nog één wedstrijd op de planning heeft.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 27 september hieronder:


17.10 uur op Ziggo Sport Voetbal: Rondo, 19.50 uur op ESPN: Jong Ajax – MVV Maastricht, 20.50 uur op Ziggo Sport: Crystal Palace – Brighton & Hove Albion



Dinsdag 28 september



Op de dinsdag is het tijd om te genieten, want dan is het wel weer tijd voor de grote wedstrijden. De Champions League is terug met de volgende ronde en dat betekent flink wat krakers om van te genieten. Ook omdat er een Nederlands randje aan de dag zit!



Een greep uit de leukste uitzendingen van 28 september hieronder:


18.00 uur op Ziggo Sport: UEFA Champions League: Shakhtar Donetsk – Internazionale, 18.45 uur op RTL 7: UEFA Champions League: Ajax – Beşiktaş, 20.45 uur op Ziggo Sport: UEFA Champions League Switch, 20.55 uur op Ziggo Sport: UEFA Champions League: Paris Saint-Germain – Manchester City


Ajax speelt namelijk direct op de dinsdagavond en wel tegen Beşiktaş. Na de 1-5 winst op Sporting eerder in de maand is het voor de club uit Amsterdam nu tijd om door te dreunen door ook hier drie punten te pakken. Dan kunnen de Amsterdammers de eerste plek in de poule behouden, mits Borussia Dortmund niet met al te grote cijfers wint van Sporting. Let alleen wel op dat de wedstrijd al vroeg in de avond start.



Toch is het niet de grootste wedstrijd van de avond, want ook staat één van de grootste krakers van het jaar op de planning. Paris Saint-Germain neemt het namelijk op tegen Manchester City. De twee grootmachten uit Frankrijk en Engeland staan tegenover elkaar en dus zullen alle ogen gericht zijn op het verloop van deze wedstrijd.







Woensdag 29 september



Ook woensdag staat er weer een prachtige avond aan voetbalplezier voor je op de planning. Ajax mag dan al gespeeld hebben, maar de Champions League gaat gewoon verder op de woensdagavond. Dit keer staat er dan ook weer een lekkere kraker op de planning, al is die uiteraard niet van het niveau van de dinsdagavond.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 29 september hieronder:


18.00 uur op Ziggo Sport: UEFA Champions League: Atalanta – BSC Young Boys, 18.40 uur op Ziggo Sport Voetbal: UEFA Champions League: Zenit St. Petersburg – Malmö FF, 20.45 uur op Ziggo Sport: UEFA Champions League Switch, 20.55 uur op Ziggo Sport: UEFA Champions League: Juventus – Chelsea


De kraker van de avond gaat namelijk tussen Juventus en Chelsea. De twee teams staan op een gelijk aantal punten in de poule en deze wedstrijd kan maar zo bepalen wie de eerste plek in de poule krijgt aan het einde van de rit. Wel is dat natuurlijk ook afhankelijk van de prestaties in de andere wedstrijden die nog op de planning staan.



Wat de wedstrijd een mooi randje geeft, is dat Romelu Lukaku inmiddels bij Chelsea speelt. De spits was vorig seizoen nog plaaggeest in Italië toen hij bij Internazionale speelde. De vraag is dan ook of hij dat nu weer zal zijn, maar dan voor Chelsea!







Donderdag 30 september



Op de laatste dag van de maand is het tijd om gewoon verder te gaan met fantastische wedstrijden voor Nederlandse clubs. Wie Champions League zegt, zegt natuurlijk ook een donderdag vol Europa- en Conference League. Dat is er dan ook in overvloed, dus het is nu tijd om te genieten van vier toffe wedstrijden!



Een greep van de leukste uitzendingen van 30 september hieronder:


18.45 uur op ESPN: UEFA Conference League: AZ – FK Jablonec, 18.45 uur op ESPN 2: UEFA Europa League: Sturm Graz – PSV, 20.55 uur op ESPN 2: UEFA Conference League: Feyenoord – Slavia Praag, 21.00 uur op ESPN: UEFA Conference League: Vitesse – Stade Rennes


Drie van de wedstrijden zijn in de Conference League, waarbij het AZ is dat de avond aftrapt. Tenminste, in de Conference League dan, want ook PSV speelt al vroeg in de avond. Het verschil is alleen dat PSV uitkomt in de Europa League. De Eindhovenaren spelen uit bij Sturm Graz.



Later op de avond is het voetbalplezier met Nederlandse clubs nog niet afgelopen, want Feyenoord en Vitesse moeten ook nog spelen. In Rotterdam wordt Slavia Praag verwacht, terwijl Stade Rennes een bezoekje brengt aan Arnhem. Dit keer hopen we dat Feyenoord alleen wel drie punten pakt, net zoals Vitesse dat in de vorige wedstrijd deed van de Conference League.




Vrijdag 1 oktober 



We sluiten de week op rustige wijze af, want een nieuwe ronde van de Keuken Kampioen Divisie trapt af. Via Voetbal op Vrijdag blijf je bij EPSN op de hoogte van alle hoogtepunten van de vrijdagavond. De eerste dag van de maand brengt daarnaast ook een nieuwe wedstrijd in de Eredivisie.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 1 oktober hieronder:


20.00 uur op ESPN: Voetbal op Vrijdag, 20.00 uur op ESPN 2: FC Groningen – FC Twente, 20.55 uur op Ziggo Sport Voetbal: Athletic Club – Alavés

Wat is de mooiste wedstrijd van de week?

  • Ajax – Beşiktaş
  • Paris Saint-Germain – Manchester City
  • Juventus – Chelsea
  • AZ – FK Jablonec
  • Sturm Graz – PSV
  • Feyenoord – Slavia Praag
  • Vitesse – Stade Rennes
  • FC Groningen – FC Twente
  • Anders
25+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

09:05
2+
AS Roma voelt zich benadeeld door Italiaanse bond
09:00
3+
Ajax Legends en team van Clarence Seedorf kijken uit naar bijzonder duel | SN Mixed Zone
08:42
7+
Blinker kijkt met plezier naar de buitenspelers van Feyenoord
08:19
29+
Hancko over moeizaam begin van zijn carrière: “Ik voelde me de flop van de Serie A”
23:36
101+
Kieft laakt Barça: “Helemaal niet zo goed elftal”
23:30
176+
“Bijlow gaat na de bekerfinale weer keepen”
23:14
165+
Verweij tipt Ajax-leiding: “Een verbetering”
23:02
433+
‘Gemeente draait Feyenoord de nek om’
22:50
4+
Juventus ontsnapt met gelijkspel
22:45
417+
Doorbraak bij Feyenoord? “Een opening”
22:30
204+
Hélène Hendriks onthult ‘nieuwe Heerenveen-trainer’
22:23
215+
‘Genadeklap dreigt voor Vitesse’
22:15
103+
Driessen ziet ‘gemiste kans voor PSV’
22:08
230+
Verrassende club voor Van Persie? “Om de hoek”
21:59
30+
Roda JC geeft kostbare zege uit handen
21:41
580+
‘Peter Bosz en Arne Slot op één shortlist’
21:35
366+
Theo Janssen rouwt: “Heel heftig”
21:23
107+
Kraaij laakt Jong-teams: “Dát is het vervelende”
21:14
910+
‘Ajax-terugkeer in de maak’
21:03
65+
Timber krijgt groen licht: “De laatste stap”
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie