De beste voetbaluitzendingen van dit weekend: krakers alom!

Foto: De beste voetbaluitzendingen van dit weekend: krakers alom!

Het weekend is weer begonnen en dus is het weer tijd om te genieten. Zoals gebruikelijk zetten we ook deze week weer de beste uitzendingen van het voetbalweekend op het rijtje. Zowel op zaterdag als zondag zijn de velden druk bezet, dus maak je klaar voor een fantastisch lekker voetbalweekend.



Zaterdag 25 september



Het is een drukke week voor de Eredivisie. Na een midweekse speelronde is het alweer tijd voor een nieuwe speelronde in het weekend. Dat betekent flink wat nieuwe wedstrijden. Op de zaterdagavond staan maar liefst vijf wedstrijden op de planning!



Een greep uit de leukste uitzendingen van 25 september in de Eredivisie hieronder:


16.30 uur op ESPN 2: Willem II – PSV, 18.45 uur op ESPN: Vitesse – Fortuna Sittard, 18.45 uur op ESPN 2: Ajax – FC Groningen, 21.00 uur op ESPN: FC Utrecht – PEC Zwolle, 21.00 uur op ESPN 2: Feyenoord – N.E.C.


Zaterdagavond trapt al vroeg af met een wedstrijd om half vijf. Dit keer is het direct PSV dat in actie komt en dat wordt tegen Willem II toch spannender dan gehoopt. De club uit Eindhoven zit immers een beetje in de problemen dankzij de matige resultaten van afgelopen week en dan helpen de bijzondere uitspraken van Roger Schmidt ook niet mee.


Vervolgens staan om kwart voor zeven twee wedstrijden voor je klaar. Zowel Vitesse als Ajax komt in actie, maar de clubs spelen niet tegen elkaar. Vitesse ontvangt in Arnhem Fortuna Sittard, terwijl FC Groningen in de Amsterdam ArenA op bezoek komt. Laatstgenoemde is vooral interessant gezien Ajax doorgaans toch wat moeite heeft met de ploeg uit het hoge Noorden.



Om negen uur wordt de dag vervolgens de dag op de Nederlandse voetbalvelden afgesloten met twee wedstrijden. Zowel FC Utrecht als Feyenoord verwachten bezoek. In de Galgenwaard komt PEC Zwolle op visite, terwijl De Kuip het strijdtoneel is voor Feyenoord tegen N.E.C.




Een greep uit de leukste uitzendingen van 25 september in het buitenland hieronder:

13.20 uur op Ziggo Sport Voetbal: Chelsea – Manchester City, 15.45 uur op Ziggo Sport: Leeds United – West Ham United, 17.55 uur op Ziggo Sport: Internazionale – Atalanta, 20.15 uur op Ziggo Sport: Real Madrid – Villarreal

Wie de zaterdag liever spendeert in het buitenland mag aanschuiven voor een prachtige kraker. Al vroeg in de middag wordt in Engeland één van de mooiste wedstrijden van het seizoen gespeeld. Chelsea krijgt in eigen huis namelijk bezoek van Manchester City. Bij winst van de bezoekers komt City op gelijke hoogte met koploper Chelsea.



Het is alleen niet de enige grote klapper van de dag, want ook Internazionale en Atalanta treffen elkaar. De twee Italiaanse clubs verschillen qua punten niet zoveel van elkaar, waarbij de winst van Atalanta ervoor zou zorgen dat de club op gelijke hoogte komt met Internazionale. Verder wordt in La Liga ook een mooie pot gespeeld tussen Real Madrid en Villarreal.




Zondag 26 september 



Na een heerlijke zaterdag is ook de zondag een lekkere dag voor voetbalfans. De zondag brengt namelijk de vier resterende wedstrijden die in de Eredivisi gespeeld worden. In het buitenland staan daarnaast ook twee prachtige wedstrijden op de planning, maar of het echte krakers zijn valt te bezien!



Een greep uit de leukste uitzendingen van 26 september in de Eredivisie hieronder:


12.15 uur op ESPN 2: Sparta Rotterdam – SC Cambuur, 14.30 uur op ESPN: sc Heerenveen – FC Twente, 14.30 uur op ESPN 2: AZ – Go Ahead Eagles, 16.45 uur op ESPN: Heracles Almelo – RKC Waalwijk


Eerst pakken we wel de Eredivisie erbij. Daar begint om kwart over twaalf de eerste wedstrijd van de dag op de planning. Sparta Rotterdam verwacht een bezoekje van SC Cambuur. De bezoekers doen het goed tot nu toe dit seizoen, maar verslappen kan gevaarlijk zijn. Bij winst van Sparta komt de thuisploeg namelijk op gelijke hoogte met Cambuur.


Half drie starten vervolgens twee wedstrijden om naar uit te kijken, waarbij één een heerlijke pot is om naar uit te kijken. sc Heerenveen ontvangt het stormlopende FC Twente dat met tien punten nog volop meespeelt in de top. Heerenveen staat op dezelfde hoogte, dus wat dat betreft is het voor beide clubs een wedstrijd die absoluut niet verloren mag gaan. 



De wedstrijd tussen AZ en Go Ahead Eagles is tevens een leuke wedstrijd om aan te zetten, maar dan wel om een andere reden. Die wedstrijd is het kijken waard om te zien of AZ uit een diep dal weet te kruipen. Momenteel staat de club namelijk op de 17e plek, terwijl de Eagles hoog vliegen op plaats 11.



De dag wordt afgesloten met Heracles Almelo die het opneemt tegen RKC Waalwijk. Het is de strijd om het rechterrijtje, want beide clubs bungelen rustig boven de degradatiezone maar zouden graag wat meer afstand nemen. Winst zou voor beide clubs dan ook goed uitkomen.




Een greep uit de leukste uitzendingen van 26 september in het buitenland hieronder:

12.25 uur op Ziggo Sport Voetbal: Juventus – Sampdoria, 16.10 uur op Ziggo Sport Voetbal: FC Barcelona – Levante UD, 17.00 uur op Ziggo Sport: Arsenal – Tottenham Hotspur, 18.15 uur op Ziggo Sport: Lazio – AS Roma

Ook op de zondagmiddag mag genoten worden van toffe wedstrijden in het buitenland. Waar vorige week flink wat krakers op de zondagmiddag voorschotelde in het buitenland, wordt dat deze zondagmiddag in mindere mate gedaan. Toch zijn er zeker twee wedstrijden die je niet mag missen als.



Om vijf uur begint de kraker uit Engeland namelijk. Arsenal verwacht Tottenham Hotspur om te zien wie er drie punten in de Premier League verdiend. Bij winst van de thuisploeg komt Arsenal op gelijke hoogte met Tottenham, maar of dat gaat lukken is nog maar de vraag. De Engelse ploeg wordt constant afgedroogd door zowel grote als kleine clubs in Engeland.



Vervolgens is de wedstrijd tussen Lazio en AS Roma de kraker in Italië waarvoor voetbalfans mogen aanschuiven. De twee subtoppers uit de Serie A weten doorgaans spectaculaire wedstrijden af te leveren en deze keer verwachten we precies hetzelfde. Lazio loopt bij winst namelijk flink in op AS Roma. Het verschil is dan nog slechts een puntje.

Wat is de mooiste wedstrijd van het weekend?

  • Chelsea – Manchester City
  • Internazionale – Atalanta
  • sc Heerenveen – FC Twente
  • Arsenal – Tottenham Hotspur
16+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie