Italianen onthullen ‘bijzondere’ Onana-details

Foto: Italianen onthullen ‘bijzondere’ Onana-details

De toekomst van André Onana lijkt bij het Italiaanse Internazionale te liggen. De keeper van Ajax is volgens de betrouwbaar geachte journalist Fabrizio Romano dicht bij een akkoord met de Nerazzurri, en het medium Calciomercato kent de details.

De website onthult op donderdag dat het ernaar uitziet dat de Kat uit Kameroen zijn handtekening gaat zetten onder een vierjarig contract in het Giuseppe Meazza ter waarde van 2,5 miljoen euro per seizoen. Dat is ietwat opmerkelijk, omdat hij in de Johan Cruijff ArenA al meer dan 2 miljoen euro per jaar verdient, financieel gezien gaat hij er dus niet heel erg op vooruit.

Mogelijk ligt er natuurlijk wel een gepeperde tekenpremie op Onana te wachten, maar daar rept Calciomercato met geen woord over. Hoe dan ook: voorwaarde voor de transfer is dat de goalie in de aankomende zomer naar Milaan verhuist, na de einddatum van zijn contract bij Ajax. De marktwaarde van de keeper wordt op 30 miljoen euro geschat, maar hij vertrekt gratis en voor niets uit Amsterdam.

Na een lange dopingschorsing mag Onana binnenkort weer officiële wedstrijden spelen voor Ajax. Of oefenmeester Erik ten Hag hem ook daadwerkelijk in gaat zetten is de grote vraag: “Ik heb een buitengewoon goede band met André. Ik ben hem zeer erkentelijk voor wat hij voor Ajax en mij heeft gedaan de afgelopen jaren. Maar er zit ook een zakelijke kant aan.”

Moet Ten Hag Onana gebruiken?

  • Ja
  • Nee
954+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie