Wriedt: ‘Te vroeg om het daarover te hebben’

Foto: Wriedt: ‘Te vroeg om het daarover te hebben’

Vorig seizoen lukte er eigenlijk gewoon helemaal niets bij Willem II, maar deze voetbaljaargang doen de Tilburgers het juist weer boven verwachting goed. Gisteravond versloeg de ploeg van coach Fred Grim RKC Waalwijk met 1-2 in het Mandemakers Stadion.

Kwasi Wriedt maakte één van de doelpunten en vertelt aan De Telegraaf: “Dertien punten na zes wedstrijden is geweldig. Je ziet dat we op het veld heel veel plezier hebben met elkaar. Er zit een gezonde dosis zelfvertrouwen in deze ploeg. We staan defensief compact en laten amper kansen toe en aanvallend weten we onze momenten te pakken. Het waren twee rebounds, maar het is belangrijk om op de goede plek te staan.”

Lonkt er weer Europees voetbal? “Het lijkt me een beetje vroeg om het daarover te hebben. We zijn blij met de dertien punten die we nu hebben en willen dat natuurlijk doortrekken, maar het is nog maar de start. Als we wat verder zijn in het seizoen kunnen we kijken wat een realistisch doel is.”

Aankomende zaterdag speelt Willem II tegen PSV: “Dat is een wedstrijd waar ik me enorm op verheug. Dat is een zware test voor ons. Dan kunnen we zien waar we staan. Ik heb begrepen, dat Willem II het in het verleden vaak goed heeft gedaan tegen PSV. Twee jaar geleden heeft Willem II met 2-1 gewonnen en vier jaar geleden zelfs met 5-0. We hopen er met de fans erachter een mooie wedstrijd van te maken en misschien kunnen we weer een mooi resultaat neerzetten.”

Europees voetbal?

  • Waarom niet?
  • Nee…
57+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie