“Nu drink ik alleen nog water, en wel drie à vier liter per dag”

Foto: “Nu drink ik alleen nog water, en wel drie à vier liter per dag”

Noussair Mazraoui was het grootste gedeelte van het afgelopen voetbalseizoen uitgeschakeld met blessures en dat vond de vleugelverdediger maar wat moeilijk. Hij heeft er echter óók wat van opgestoken, zo vertelt hij aan Voetbal International.

De rechtsback zegt allereerst: “Als voetballer wil je voetballen, niet thuis zitten met een blessure. Bewust of onbewust, wel is het zo dat ik een gezondere leefstijl heb. Een voorbeeld is het drinken van water. Dat doe ik nu veel, de hele dag door. Voorheen deed ik dat nooit echt. Dan nam ik vaak sapjes, maar daar zit ook veel suiker in. Daar hield ik me alleen niet zo mee bezig.”

“Nu drink ik alleen nog water, en wel drie à vier liter per dag”, onthult de Marokkaan. “Ook op momenten dat ik geen dorst heb, maar ik geloof erin dat het goed is om mijn lichaam te blijven reinigen. Verder ben ik meer op mijn voeding aan het letten. Snacks laat ik liggen, ik kijk continu gericht wat wel en niet goed is.”

Daar voegt Mazraoui aan toe: “En ik ben ook meer in de gym. Ik deed het altijd wel, krachttraining, alleen, op het moment dat ik weer fit was, werd ik al snel een beetje lui. Dan werd het al snel routine, plichtmatig, dat is nu anders. Nu ben ik er vaker en gerichter mee bezig. Ook op momenten dat het niet verplicht is, duik ik nog even de gym in om aan mijn lichaam te werken. Ik merk dat het me goed doet.”

Goede instelling?

  • Zeker
  • Nee
394+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie