‘Droom Antony komt uit met supertransfer’

Foto: ‘Droom Antony komt uit met supertransfer’

Antony speelde onlangs een superwedstrijd voor Ajax in de Champions League tegen Sporting Portugal (1-5 overwinning) en het is wel duidelijk dat de Braziliaanse aanvaller door een paar absolute topclubs wordt gevolgd.

Volgens het Spaanse medium Fichajes zit er een megatransfer in het vat voor de goudenmedaillewinnaar op de Olympische Spelen in Tokio. De Primera División-giganten FC Barcelona én Real Madrid zouden namelijk serieus voor hem in de markt zijn. 

De Catalanen kampen met een enorme schuld en hebben niet zoveel te besteden, maar de Madrilenen hebben een aardig spaarpotje gecreëerd. Aan het einde van de zomerse transfermarkt plaatste De Koninklijke nog een paar biedingen op Kylian Mbappé van Paris Saint-Germain, en die logen er niet om (maximaal 180 miljoen euro). Fichajes weet overigens dat Antony ‘droomt’ van een transfer naar La Liga.

Wim Kieft schreef naar aanleiding van Sporting-Ajax: “Alle aandacht ging uit naar Sébastien Haller, maar Antony liet zien dat hij alles heeft om bij een Europese topclub te slagen. Weergaloos zoals hij die uittrap van doelman Remko Pasveer aannam en Haller in staat stelde Ajax’ en Hallers tweede goal te maken. Antony heeft de flair en brutaliteit, die je bij een buitenspeler graag ziet. Hij is snel, kan passeren, een doelpunt maken en heeft oog voor zijn medespelers. Die Portugese linksback kon er inderdaad weinig van, maar zelfs dan moet je hem toch iedere keer weer voorbij zien te lopen.”

Past La Liga bij Antony?

  • Ja
  • Nee
4383+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie