‘Spelersgroep bij Schmidt: we zijn er klaar mee!’

Foto: ‘Spelersgroep bij Schmidt: we zijn er klaar mee!’

Het wisselbeleid van oefenmeester Roger Schmidt bij PSV roept de nodige vragen op, zéker na de 0-4 thuisnederlaag tegen Feyenoord… De diverse voetbalanalytici zijn het erover eens: de spelersgroep van de Eindhovenaren moet aan de bel trekken bij de Duitser!

Noni Madueke begon op zondagmiddag op de bank en Theo Janssen zegt bij Studio Voetbal: “Madueke op zestig procent is beter dan Bruma op honderd procent. Als je zo’n belangrijke wedstrijd speelt, begin je met de sterkste opstelling.”

De voormalige spelmaker vervolgt: “Schmidt roept dat ze moeten denken aan lange termijn, maar het gaat niet om volgende week in het voetbal, het gaat om nu. Je moet nu presteren, dan ga je pas kijken wie er fit is en wie er de volgende wedstrijd kan spelen. Hij draait het om. Je staat 0-1 achter en je haalt je aanvoerder en beste speler naar de kant… Hij wil iedereen minuten geven, iedereen tevreden houden.”

Pierre van Hooijdonk vraagt zich af: “Zou het niet tijd worden dat je als kerngroep bij die trainer op de deur gaat kloppen en zegt: we zijn klaar met het gewissel. We willen met de sterkste elf spelen en als we moe zijn geven we dat wel aan.” Feyenoord-trainer Arne Slot gaf aan dat hij het niet erg vond dat Schmidt zijn beste spelers naar de kant haalde… Ibrahim Afellay: “Als een trainer zo’n uitspraak doet over een collega, gênanter kan het niet. Dat is killing zo’n uitspraak.”

Tijd voor stevig gesprek?

  • Ja
  • Nee
2479+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie