‘Gestopte’ Hiddink verrast mogelijk tóch met nieuwe job

Foto: ‘Gestopte’ Hiddink verrast mogelijk tóch met nieuwe job

Guus Hiddink liet onlangs weten dat hij na zijn vertrek als bondscoach van Curaçao nu wil gaan genieten van zijn voetbalpensioen, maar het voetbaldier in de Varssevelder blijft wel degelijk springlevend. Inmiddels is het niet meer zo zeker dat Curaçao zijn laatste karwei was.

Hiddink vertelt op de kanalen van zijn oude liefde PSV: “Ik heb het prima naar mijn zin. Ik doe van alles en niks. Ik praat links en rechts wat met spelers en trainers. Af en toe laat ik mijn gezicht bij PSV zien op de Herdgang of in het stadion.”

“Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen. Het is niet zo dat ik nu heel de wereld bel om te vragen of ze een plekje voor me hebben. ‘Stoppen’ werd in de pers nogal breed uitgemeten. Ik kreeg er wereldwijde reacties op. Van Australië tot aan Zuid-Amerika tot Spanje en Engeland. Dan hoor ik je gaat stoppen, het is je gegund, mooie carrière gehad. Ga genieten.”

Maar dat ‘genieten’ doet hij ook als hij wél aan het werk is bij een club of voetbalbond. “Ik heb altijd genoten met hoogte- en dieptepunten. In principe heb ik altijd genoten van het werk. Je krijgt af en toe een tik op je neus, maar je krijgt ook hallelujah-verhalen en winsten. In het voetbal geniet je met alle stress en toestanden die er ook zijn.”

Een andere rol dan die van coach lijkt ook wel voor Hiddink weggelegd. “Advies geven aan spelers, trainers en mensen op de club vind ik wel leuk om te doen links en rechts als dat nodig is. Ik vind het leuk om te sparren en dat zal ik ook blijven doen.”

Denk jij dat Hiddink nog een nieuwe job aan gaat nemen?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
706+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie