PSV gaat ‘linksom of rechtsom’ voor belangrijke deal

Foto: PSV gaat ‘linksom of rechtsom’ voor belangrijke deal

De laatste weken is hij misschien wel dé revelatie bij PSV, en dus wil de club er alles aan gaan doen om het aflopende contract van Armando Obispo te verlengen.

Volgens het Eindhovens Dagblad ligt het wel in de lijn der verwachtingen dat het rond gaat komen. Obispo moet dan een nieuw, meerjarig contract gaan tekenen. “PSV wil de transferrechten van Obispo (22) niet door de vingers laten glippen en de centrale verdediger heeft uitgesproken zich graag bij zijn club verder te ontwikkelen. Met die intenties zijn club en speler nog altijd in gesprek over een nieuw contract. Verwacht wordt dat het linksom of rechtsom goedkomt, maar hier en daar moet nog water bij de wijn.”

Obispo is momenteel basisspeler nu Ibrahim Sangaré ontbreekt, en Olivier Boscagli dus op het middenveld nodig is. “Zijn management – zaakwaarnemer is Ali Dursun, die bijvoorbeeld ook Frenkie de Jong en Jordan Teze begeleidt – is al een tijdje in gesprek met de club waar Obispo al sinds 2006 speelt en in de toekomst graag door de voordeur en als basisspeler weg wil. Obispo en PSV lijken elkaar nog veel te kunnen geven, zeker omdat de verdediger twee jaar van zijn ontwikkeling moest missen door blessures. Die periode is achter de rug en onder de vleugels van André Ramalho Is Obispo in rap tempo volwassen aan het worden”, aldus het ED tot slot.

Denk jij dat Obispo gaat verlengen?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
425+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie