‘Vormer furieus na opvallend nieuws richting PSG-clash’

Foto: ‘Vormer furieus na opvallend nieuws richting PSG-clash’

De Champions League is dinsdagavond in alle hevigheid losgebarsten, maar vanuit Belgisch perspectief zijn zowat alle ogen op de matchen van woensdagavond gericht. Landskampioen Club Brugge krijgt dan namelijk het bezoek van het grote Paris Saint-Germain. En coach Philippe Clement zou wel eens voor een grote verrassing in zijn basiself kunnen zorgen. 

Op zijn traditionele persbabbel daags voor de match wou de Brugse trainer nog geen details prijsgeven over zijn basisploeg, maar hij liet wel verstaan dat er een tactisch plannetje is uitgedokterd. En volgens de krant Het Nieuwsblad zou Ruud Vormer daar wel eens de dupe van kunnen worden. Het medium beweert namelijk dat Clement overweegt om met een extra controlerende middenvelder te starten en dat zou ten koste van de aanvoerder kunnen gaan. 

UPDATE 11.45u 

Het begint er steeds meer op te lijken dat Vormer gepasseerd zal worden in de basiself tegen PSG. Ook Het Laatste Nieuws bevestigt nu dat de aanvoerder op de bank zal starten. In plaats daarvan komt Mats Rits allicht aan de aftrap naast Eder Balanta, Clement zou zo omschakelen naar twee meer defensieve middenvelders. Een officiële bevestiging kwam er nog niet, maar de voorbije dagen werd al volop getraind op dit systeem.

Bij HLN weet men overigens dat Vormer niet bepaald gelukkig was met het nieuws, de aanvoerder zou behoorlijk gepikeerd hebben gereageerd. Overigens zou met Brandon Mechele nog een tweede ervaren kracht op de bank moeten plaatsnemen. Nog steeds een gevolg van zijn wanprestatie tegen AA Gent, bovendien liet vervanger Jack Hendry al een sterke indruk achter.

Een fout om Vormer te passeren?

  • Ja
  • Nee
140+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie