‘Koeman ontboden, slaande deuren in Camp Nou’

Foto: ‘Koeman ontboden, slaande deuren in Camp Nou’

FC Barcelona verloor gisteren dan wel niet met 2-8 van Bayern München in de Champions League, zoals een jaartje geleden, maar de 0-3 in het Camp Nou-stadion was eigenlijk even pijnlijk… vooral ook omdat de Catalanen geen enkel schot op doel produceerden.

Volgens het medium El Chiringuito is oefenmeester Ronald Koeman na het laatste fluitsignaal op het kantoortje van voorzitter Joan Laporta ontboden voor crisisoverleg. Drie uur na de wedstrijd verlieten vicepresident Rafa Yuste en sportief directeur Mateu Alemany het stadion, en Laporta was toen zelfs nog steeds aanwezig. El Chiringuito weet dat het er ‘intens’ aan toeging.

Barcelona wordt gekielhaald door de diverse Spaanse media. Marca schrijft bijvoorbeeld: “Het waren deze keer niet acht doelpunten, zoals dertien maanden terug. Maar Bayern is op alle vlakken veel beter dan Barcelona. Koeman koos voor de verdediging, wachtend om toe te slaan. Kortom: Barcelona speelt nu hetzelfde als Elche, Getafe of Deportivo Alavés als zij naar het Camp Nou komen. Dit Barcelona is een klein team in de Champions League.”

Luuk de Jong debuteerde in de basis bij Barça, maar bracht niets teweeg. Sport: “Het was een debuut met meer wilskracht dan succes.” El Mundo Deportivo meldt op zijn beurt: “Bayern bracht Barcelona terug naar de realiteit. Die realiteit is dat de goede tijden ver achter Barcelona liggen.” AS: “Een Bayern in de derde versnelling liquideert Barcelona, dat niet eens in staat is om te kietelen.”

Vind jij de staat van Barcelona triest?

  • Ik wel
  • Ik niet
4678+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie