‘Ryan Koolwijk (36) per direct terug in Eredivisie’

Foto: ‘Ryan Koolwijk (36) per direct terug in Eredivisie’

De transfermarkt is reeds gesloten, maar aangezien Ryan Koolwijk momenteel geen club heeft kan hij ieder moment bij een nieuwe werkgever tekenen. Mogelijk wordt dat PEC Zwolle, want volgens PEC.nu willen de ‘Blauwvingers’ hem terughalen naar de Eredivisie.


“Koolwijk speelde met Excelsior lange periode in de eredivisie. Koolwijk vertrok in 2019 transfervrij van Excelsior naar AS Trencin in Slowakije, destijds was hij ook bij Zwolle in beeld. Na zijn vertrek bij Trencin streek hij neer bij Almere City FC. In zijn eerste seizoen speelde hij zo goed als alle wedstrijden en hij nam afgelopen zomer met Suriname deel aan de Goldcup. Twee weken geleden vertrok hij onverwacht bij Almere City. Trainer Gertjan Verbeek wilde opzoek naar een andere dynamiek op het middenveld en er was daardoor weinig perspectief voor Koolwijk die hieraan zijn conclusie verbond om te vertrekken”, weet het genoemde medium.

En naast Koolwijk zou PEC ook nog Leandro Fernandes op willen pikken. Hij is eveneens transfervrij. “Fernandes is afkomstig van Juventus. De Nederlandse voetballer met Angolese-roots kwam via NEC bij de jeugd van PSV terecht (en werkte hier samen met Langeler). Via PSV kam hij terecht in de jeugd van Juventus. Door Juventus werd hij verhuurd aan oa Fortuna Sittard en Pescara. In april was hij bij Feyenoord op proef en in juni trainde hij ook al met Zwolle mee (op eigen verzoek)”, aldus PEC.nu tot slot.

Zou Koolwijk een versterking zijn voor PEC?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
823+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie