De beste voetbaluitzendingen van deze week: Champions League is TERUG!

Foto: De beste voetbaluitzendingen van deze week: Champions League is TERUG!

Het voetbalseizoen is weer gestart en vele fans zijn weer blij om wekelijks van een goede dosis voetbal te kunnen genieten. Dit hoeft alleen niet specifiek in het weekend, want gedurende de week staat er ook veel moois op de planning. Welkom bij de beste voetbaluitzendingen van deze week.



Maandag 13 september



We trappen de week rustig af met op maandag een stilte voor de storm. Dinsdag staat immers de Champions League in de startblokken klaar, maar op de maandag wordt nog gewoon gespeeld in de buitenlandse competities. In La Liga en de Premier League wordt namelijk nog gewoon gevoetbald.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 13 september hieronder:


19.55 uur op Ziggo Sport Voetbal: Getafe CF – Elche, 20.50 uur op Ziggo Sport: Everton – Burnley, 21.55 uur op Ziggo Sport Voetbal: Granada – Real Betis



Dinsdag 14 september



Op de dinsdag is het tijd om te genieten, want de Champions League trapt af en doet dat direct met fantastische wedstrijden. Het voetbalspektakel trapt namelijk af met Manchester United dat op bezoek gaat bij Young Boys en Sevilla dat in eigen huis Salzburg moet zien te verslaan.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 14 september hieronder:


18.00 uur op Ziggo Sport: UEFA Champions League: BSC Young Boys – Manchester United, 18.40 uur op Ziggo Sport Voetbal: UEFA Champions League: Sevilla – RB Salzburg, 20.55 uur op Ziggo Sport: UEFA Champions League Switch, 20.55 uur op RTL 7/Ziggo Sport Voetbal: UEFA Champions League: FC Barcelona – Bayern München


Later op de avond staan nog veel meer wedstrijden te wachten en dat heeft Ziggo Sport goed in de gaten. Daarom wordt de Champions League Switch weer gestart zodat jij op de hoogte bent van alle mooie momenten van de verschillende wedstijden. Toch nemen we het je niet kwalijk als je slechts één wedstrijd wil zien.



De kraker van de avond wordt immers gespeeld tussen FC Barcelona en Bayern München. De laatste keer dat deze twee grootmachten tegenover elkaar stonden werd het een vernedering voor Barcelona. Het is alleen nog maar de vraag of de club uit Spanje dit keer wel weerstand weet te bieden met Ronald Koeman aan het roer. Messi is immers weg.




Woensdag 15 september



Waar de dinsdag een titanenstrijd voorschotelde in de Champions League brengt ook de woensdag een aantal mooie wedstrijden. Zo speelt Borussia Dortmund tegen Besiktas, terwijl Sheriff Tiraspol en Shakhtar Donetsk ook een krachtmeting hebben.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 15 september hieronder:


18.00 uur op Ziggo Sport: UEFA Champions League: Besiktas – Borussia Dortmund, 18.40 uur op Ziggo Sport Voetbal: UEFA Champions League: FC Sheriff Tiraspol – Shakhtar Donetsk, 20.55 uur op Ziggo Sport: UEFA Champions League Switch, 20.55 uur op RTL 7/Ziggo Sport Voetbal: UEFA Champions League: Sporting CP – Ajax


Wel is voor Nederlanders de leukste wedstrijd van de avond de eerste wedstrijd van Ajax in de Champions League. Sporting CP is de tegenstander en dus wordt er afgereisd naar Portugal. Waar Ajax afgelopen weekend tegen PEC Zwolle nog drie punten pakte, is er wel reden om zenuwachtig te zijn. De wedstrijd zelf was namelijk niet om aan te gluren en duidelijk is dan ook dat Ajax snel stappen moet zetten als de Amsterdammers door de groepsfase willen komen.



Donderdag 16 september



Ook op donderdag gaat het voetbalfeest door. Dit keer alleen niet met de Champions League, maar met zowel de Europa als Conference League. Het Europese voetbal schakelt door naar een dubbele versnelling door twee toernooien op een avond te brengen en dat is voor de voetbalfans uiteraard een genot. 



Een greep uit de leukste uitzendingen van 16 september hieronder:


18.40 uur op ESPN 3: UEFA Europa League: Galatasaray – Lazio, 18.45 uur op ESPN: UEFA Conference League: Stade Rennes – Tottenham Hotspur, 18.45 uur op Veronica/ESPN 2: UEFA Conference League: Mura – Vitesse, 20.55 uur op Veronica/ESPN 2: UEFA Europa League: PSV – Real Sociedad, 20.55 uur op ESPN 3: UEFA Europa League: Leicester City – Napoli, 21.00 uur op ESPN: UEFA Conference League: Randers – AZ


Met een vurige passie wordt er gevoetbald op de donderdagavond met zes wedstrijden die je op de buis kunt volgen. Grote afwezige is alleen wel Feyenoord, want de wedstrijd van de Rotterdammers wordt nergens uitgezonden omdat deze al om half zes gespeeld wordt. Gelukkig kan er wel van de andere topclubs in de Eredivisie worden genoten.



Vitesse staat namelijk om kwart voor zeven de eerste wedstrijd in Europa te wachten. De club uit Arnhem neemt het op tegen het Sloveense Mura. De club staat daar nu vijfde in de competitie, dus voor Vitesse zou het geen moeilijke avond mogen worden. Vervolgens komt PSV deze donderdag ook nog in actie in de Europa League. De club heeft direct een moeilijke tegenstander om tegen te strijden. Zo komt PSV in eigen huis uit tegen Real Sociedad. AZ, dat dit weekend nog verloor tegen PSV, komt daarnaast ook nog tegen de Randers uit in de Conference League.


Vrijdag 17 september 



We sluiten de week op rustige wijze af, want een nieuwe ronde van de Keuken Kampioen Divisie trapt af. Via Voetbal op Vrijdag blijf je bij EPSN op de hoogte van alle hoogtepunten van de vrijdagavond. Op ESPN 3 kun je daarnaast ook gewoon inschakelen voor de volledige wedstrijden, terwijl ESPN 2 de avond wijdt aan Sparta Rotterdam tegen N.E.C.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 17 september hieronder:


19.50 uur op ESPN 3: Keuken Kampioen Divisie, 20.00 uur op ESPN: Voetbal op Vrijdag, 20.00 uur op ESPN 2: Sparta Rotterdam – N.E.C., 20.50 uur op Ziggo Sport: Newcastle United – Leeds United

Wat is de mooiste wedstrijd van de week?

  • FC Barcelona – Bayern München
  • Sporting CP – Ajax
  • Mura – Vitesse
  • PSV – Real Sociedad
  • Randers – AZ
28+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

11:15
1+
‘Transfergekte bij Manchester United aanstaande’
10:44
51+
Vink ziet groot verschil tussen Ajax en rivalen Feyenoord en PSV
10:31
34+
‘Pasveer neemt Ajax-besluit’
10:00
63+
Op deze manieren kan PSV kampioen worden
09:45
104+
Van ‘t Schip wijst naar groot Ajax-probleem: ‘Al hele seizoen zo’
09:25
111+
Rensch bespreekt discutabel Bergwijn-moment
08:50
188+
Van ‘t Schip komt met simpele verklaring voor matig spel Ajax
08:30
167+
Van Dijk laat zich uit over Arne Slot-geruchten
08:15
0+
Ajax-directeur Beuker deelt zomerse transferplannen Ajax: ‘Veel werk te doen’
07:40
504+
De Telegraaf heeft EK-boodschap voor Noa Lang
07:30
2095+
‘Dit bedrag vraagt Feyenoord voor Arne Slot’
07:10
779+
Van der Vaart blikt terug op zijn ‘slechtste beslissing ooit’
23:42
187+
Mogelijke Slot-opvolger reageert: “Ik doe niet aan geruchten”
23:18
81+
Everton doet Liverpool pijn in titelrace, United met de schrik vrij
22:53
120+
Tiental Ajax kan ternauwernood historische zege Excelsior voorkomen
22:45
642+
Litmanen sluit baan bij Ajax niet uit: ‘We zullen zien’
22:28
149+
Sean Klaiber volgt Utrecht op de voet: “Elke wedstrijd”
22:05
718+
‘Ongelofelijk domme Ajacied saboteert de boel’
21:57
915+
‘KNVB-ingreep na Ajax-Excelsior’
21:43
518+
‘Grote Potter-ontwikkeling bij Ajax’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie