Johan Derksen haalt snoeihard uit naar ‘artiesten’

Foto: Johan Derksen haalt snoeihard uit naar ‘artiesten’

In het Algemeen Dagblad werd deze week erg veel aandacht geschonken aan de huidige wereld der televisietalkshows in Nederland. En natuurlijk gaf ook Johan Derksen daarover zijn ongezouten mening in de krant.

Derksen ergert zich bijvoorbeeld aan de standaard gasten aan tafel in talkshows. “Altijd moet ik aan mijn vrouw vragen wie daar zitten, maar zij weet het ook niet. Het zijn artiesten die net doen alsof ze heel belangrijk zijn. Voor mij een reden om er niet meer naartoe te gaan. Ik wil daar niet bij horen”, vertelt ‘De Snor’, die Eva Jinek als lichtpuntje in een verder volgens hem zwak aanbod aan talkshowhosts ziet. “Maar ook zij heeft te veel B-artiesten en popiejopie onderwerpen. Bovendien beging ze een grote fout door in haar eerste uitzending meteen op de melodramatische toer te gaan met de uitzending over Peter R. de Vries.”

Het ergste vindt Johan Derksen de advocaat Khalid Kasem, die nu in Khalid & Sophie plots tafelheer is geworden. “Ik begrijp niet hoe de mensen die erover gaan, het in hun hoofd halen een advocaat aan te stellen als talkshowhost.. Die nog nooit op televisie geweest is, nog nooit heeft gepresenteerd, maar wel dit tijdslot mag vullen. En dan gepikeerd zijn als mensen zeggen: hij beheerst het niet. Gek hè? Als ze mij morgen advocaat maken, beheers ik het toch ook niet?”

Derksen zou graag sterkere karakters aan tafel zien. “Als Jeroen Pauw morgen weer begint, heb je topcijfers, hoor. Van de mensen die er nu zitten, is misschien een op de tien geschikt. En Sven Kockelmann, de allerbeste, heeft geen talkshow. Dat is de wereld op z’n kop. Kijk, Johnny de Mol onderscheidt zich daar aan tafel door te zijn wie hij op straat en in het café ook is. Hij is in ieder geval zichzelf.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Khalid & Sophie (@khalidensophie)

Eens met Derksen?

  • Ja
  • Nee..
316+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie