PSV komt op maandag met daverende verrassing

Foto: PSV komt op maandag met daverende verrassing

PSV komt vandaag met een daverende verrassing, zo maakt het Eindhovens Dagblad bekend. De Eredivisie-topclub gaat op maandagochtend namelijk bekendmaken dat Mario Götze zijn contract in het Philips Stadion verlengt tot medio 2024.

Journalist Rik Elfrink schrijft: “Nadat PSV vorig jaar al stuntte door Mario Götze vast te leggen, komt de Eindhovense club vandaag opnieuw met een daverende verrassing. Directeur voetbalzaken John de Jong heeft met de Duitser een overeenkomst bereikt over een langer verblijf in Eindhoven.”

“Götze voelt zich zo goed thuis bij PSV dat hij heeft besloten om in te gaan op een aanbieding om zijn aflopende contract met twee jaar te verlengen”, aldus het ED. “Maandagochtend maakt PSV het nieuws bekend dat hij een verbintenis tot medio 2024 heeft ondertekend.”

De komst van de Duitser naar het Philips Stadion kan niet los gezien worden van de aanwezigheid van coach Roger Schmidt. De spelmaker vertelde al eens: “Hij zocht contact met me. Ik kende hem al een beetje van Bayer Leverkusen. Daar zat hij eerder als coach. Daarna is hij naar China gegaan. Toen hij dit voorjaar terug was in Duitsland hadden we al een keer gepraat over hoe dat avontuur was geweest. Ik wilde altijd een keer in het buitenland voetballen, dat gevoel had ik al veel langer als ik naar andere competities keek.”

Götze vervolgde: “Nu Roger bij PSV zat, zei hij dat de situatie en het moment ideaal waren voor mij om bij hem te komen spelen. Ik had op dat moment andere opties, ook mooie buitenlandse clubs in topcompetities, ja. Er liepen gesprekken en ik sprak ook met andere trainers, maar nergens was het plaatje zo duidelijk als hier. PSV en Schmidt, dat voelde voor mij als de beste optie. Op de slotdag van de transfermarkt, op 6 oktober, hebben mijn vrouw en ik besloten: we doen het.”

Stunt?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
598+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie