De beste voetbaluitzendingen van dit weekend: Oranje naar het WK?

Foto: De beste voetbaluitzendingen van dit weekend: Oranje naar het WK?

Het weekend is weer begonnen en dus is het weer tijd om te genieten. Zoals gebruikelijk zetten we ook deze week weer de beste uitzendingen van het voetbalweekend op het rijtje. Zowel op zaterdag als zondag wordt er gevoetbald en dus kun je rekenen op een paar leuke wedstrijden.



Zaterdag 4 september



De Eredivisie heeft een weekendje rust deze week en dat heeft natuurlijk te maken met het interlandvoetbal dat volop aan de gang is. De WK 2022-kwalificatiewedstrijden worden immers gespeeld en dat betekent onder meer dat het Nederlands elftal in actie komt.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 4 september hieronder:


17.50 uur op Ziggo Sport Voetbal: WK 2022 Kwalificatie: Letland – Noorwegen, 20.20 uur op NPO 1: NOS WK-kwalificatie Voetbal 2022: Nederland – Montenegro, 20.35 uur op Ziggo Sport: WK 2022 Kwalificatie: Oekraïne – Frankrijk


Zaterdag is ook direct de avond waarop Nederland in actie gaat komen, maar het is niet de wedstrijd waarmee we de dag aftrappen. Die eer gaat namelijk naar Letland en Noorwegen. De twee landen spelen al vroeg in de avond om 18.00 uur en dat is best wel een wedstrijd die je in de gaten mag gaan houden.

Nederland is als volgende aan de beurt op de zaterdagavond. Het Oranje van Louis van Gaal neemt het op tegen Montenegro. Die wedstrijd zou in principe door Nederland gewonnen moeten worden als Oranje zich rechtstreeks voor het WK in 2022 wil plaatsen. Tegen Noorwegen werd immers gelijkgespeeld.



Noorwegen en Nederland kwamen immers eerder deze week nog tegen elkaar in actie. Het resultaat (1-1) zorgt ervoor dat Nederland langzaam maar zeker genoodzaakt wordt om te winnen omdat er anders simpelweg niet naar Qatar afgereisd mag worden.  



Als laatste is het ook de avond waarop Oekraïne en Frankrijk tegen elkaar uitkomen. De Fransen doen het tot nu toe prima in de kwalificatie en eigenlijk mag het team dat nu zonder Mbappé verder moet (die viel geblesseerd uit) niet tegen problemen aanlopen tegen Oekraïne. De Fransen staan immers bovenaan in de ranglijst en hopen die afstand verder te vergroten tegen directe concurrent Oekraïne. 




Zondag 5 september 



Na een aardige zaterdag is ook de zondag best een lekkere dag voor voetbalfans. Weer staat het WK-kwalificatietraject op het programma.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 5 september hieronder:


17.50 uur op Ziggo Sport Voetbal: WK 2022 Kwalificatie: Engeland – Andorra, 20.35 uur op Ziggo Sport Voetbal: WK 2022 Kwalificatie: Zwitserland – Italië, 20.40 uur op Ziggo Sport: WK 2022 Kwalificatie Switch


Ook op de zondag is het genieten geblazen met interlandvoetbal. Nederland mag dan wel niet op het programma staan, maar dat wil niet zeggen dat er niks gaande is. Engeland komt immers in actie en dat belooft in ieder geval voor plezier te zorgen tegen Andorra.

Later op de avond kun je ook aanschuiven voor een wedstrijd van de huidige Europees kampioen: Italië. De kersverse kampioen neemt het op tegen Zwitserland, het land dat verrassend goed speelde tijdens het toernooi. Of Italië verslagen kan worden, valt allen nog te bezien.



Als je niet voor de wedstrijd aan wil sluiten, maar genoeg hebt aan de hoogtepunten is dat ook nog een optie. Ziggo heeft immers weer een WK 2022 Kwalificatie Switch klaarstaan. Zo krijg je van iedere wedstrijd van de avond de mooiste momenten mee.

Gaat Nederland winnen van Montenegro?

  • Absoluut!
  • Dat wordt gelijkspel.
  • Nee, denk het niet.
19+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie