Fraaie oefenzege Eagles, ook FC Utrecht, NEC en Cambuur winnen

Foto: Fraaie oefenzege Eagles, ook FC Utrecht, NEC en Cambuur winnen

De interlandperiode wordt door veel Eredivisie-clubs gebruikt om oefenduels te spelen. Op donderdag boekte Go Ahead Eagles een hele knappe overwinning, terwijl ook FC Utrecht, NEC en SC Cambuur een goede dag kenden.

VfL Bochum – Go Ahead Eagles 0-2

De ploeg van Kees van Wonderen reisde naar Duitsland af voor een treffen met een andere gepromoveerde club. Marc Cordona brak vlak voor de rust het duel open. De Spaanse spits miste vervolgens nog een strafschop, maar Luuk Brouwers wist de marge nog wel te verdubbelen. Een knappe zege voor Eagles tegen de Bundesliga-club.

FC Utrecht – Cercle Brugge 3-1

Utrecht zit in een goede flow: na een sterke voorbereiding is het ook de Eredivisie uitstekende begonnen. Onder meer met de zege op Feyenoord afgelopen weekend. Tegen het Belgische Cercle Brugge wist de ploeg van René Hake eveneens toe te slaan. Mike van der Hoorn, Benaissa Benamar en Mohamed Mallahi zorgden voor de productie.

De Graafschap – NEC 0-2

In de kleine Gelderse derby bleek de Eredivisie-club te sterk voor het team uit de Keuken Kampioen Divisie. De teruggekeerde Calvin Verdonk maakte zijn rentree voor de Nijmegenaren en zag Magnus Mattsson de show stellen, door beide treffers voor zijn rekening te nemen.

FC Groningen – SC Cambuur 0-3

Cambuur trof een Groningen, wat louter uit reserves bestond. De ploeg van Henk de Jong nam afstand via Michael Breij, een eigen goal van Mees Hoedemakers en Robin Maulun. 

Maakt Eagles indruk op je?

  • Zeker weten
  • Mwah…
126+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie