Twente casht flink met verkoop Queensy Menig

Foto: Twente casht flink met verkoop Queensy Menig

FC Twente raakt Queensy Menig zo goed als zeker alsnog kwijt. De 26-jarige aanvaller is op weg naar Partizan Belgrado, nadat hij eerder nog liet doorschemeren dat die club geen optie zou zijn.



Voetbal International weet: “De markt in Servië is tot en met 17 september open, maar de deadline voor het inschrijven van spelers voor Europese wedstrijden is later deze week. Daarom wil Partizan het liefst daarvoor zakendoen met Twente. De Servische club speelt in de Conference League tegen AA Gent, Anorthosis Famagusta en Flora Tallinn.” 

UPDATE 1/9



Queensy Menig lijkt inderdaad zijn laatste wedstrijd voor FC Twente al te hebben gespeeld. De aanvaller, die nog één jaar onder contract ligt bij de Tukkers, is inmiddels namelijk reeds gesignaleerd in Servië. Daar gaat hij spoedig tekenen voor Partizan Belgrado.

UPDATE 2/9


Partizan Belgrado heeft inmiddels de komst van Queensy Menig bevestigd. Naar verluidt vangt FC Twente ruim 750.000 euro voor de flankspeler; dat is gezien het feit dat zijn contract na dit seizoen afliep, en verlenging ver weg was, nog een aardige jackpot voor de Tukkers. Directeur Jan Streuer bevestigt nogmaals dat er geen vervanger zal gaan komen: “Er moeten nu gewoon andere spelers opstaan die gaan scoren. De spelers daarvoor hebben we in huis. Daar heb ik alle vertrouwen in”, aldus Streuer in de TC Tubantia.

Goed dat Twente hem voor dit bedrag laat gaan?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet..
144+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie