Waarschuwing voor Veerman: “Elke week”

Foto: Waarschuwing voor Veerman: “Elke week”

Joey Veerman hoopt sc Heerenveen deze zomer te verlaten voor een binnen- of buitenlandse club. De Volendammer blijft zijn wens herhalen in de media, maar volgens Joey van den Berg is dat misschien niet verstandig.

In de podcast Radio Camataru legt Van den Berg uit: “Ik heb ook tegen Joey gezegd van: je moet er ook een beetje mee oppassen. Omdat ze elke week bij jou gaan vissen van: ‘Hoe staat het ervoor, wat denk je ervan?’ Hij blijft bij z’n verhaal en dat moet hij blijven doen. Je moet er niet elke keer op in willen gaan.”

De oud-voetballer legt uit: “Voor hun is het tv en nieuws maken maar uiteindelijk moet je ook respect naar Heerenveen tonen. Ik heb gekscherend wel eens gezegd: ‘Ik ga op de fiets naar Feyenoord’. Toen zei Hans Vonk (toenmalig technisch directeur, red.) tegen mij: ‘Maar hoe denk je dan dat supporters van Heerenveen daar naar kijken?’ Toentertijd zei ik tegen hem: ‘Ja, maar Hans, je kan toch wel met me eens zijn dat fans van Heerenveen Feyenoord wel een grotere club vinden?’ Maar zo denken fans helemaal niet.”

“Dus dat wel is eens verstandig om er niet altijd op in te gaan”, vervolgt Van den Berg. “Je moet ook beseffen dat die vraag er continu komt. Het lijkt wel een verhoor op een politiebureau. Ze blijven het verhaal net zo lang droppen totdat je een keer iets zegt waar ze iets sappigs van kunnen maken. Dat insinueren gaat helemaal nergens over, maar je wordt er toch toe verleidt.”

Eens?

  • Ja
  • Nee
110+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie