‘Bayern komt met duidelijk geluid over Lewandowski-transfer’

Foto: ‘Bayern komt met duidelijk geluid over Lewandowski-transfer’

Paris Saint-Germain pakte deze zomer al immens zwaar uit, en dat zonder – zoals dat anders de gewoonte is in Parijs – met vele miljoenen te gooien. Zo kwamen Ramos, Wijnaldum, Donnarumma én Messi de club transfervrij versterken. Mogelijk krijgen zij straks nog groot gezelschap. 

Zo gaat er namelijk het gerucht de ronde dat PSG momenteel ook de optie van Robert Lewandowski aan het bekijken is. De zaakwaarnemer van de Pool zou volgens RMC zelfs al naar Parijs zijn afgezakt om aftastende gesprekken te voeren. Onlangs kwam er het nieuws dat Lewandowski graag zou vertrekken bij Bayern, omdat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. 

Mogelijk vindt hij die straks dus aan de zijde van Messi & co, al is daar wel één voorwaarde aan verbonden. Zo zou Lewandowski namelijk enkel een optie zijn mocht Kylian Mbappé de club verlaten. Die kans is nog zeer plausibel, daar Real Madrid serieus werkt maakt van de komst van de Fransman. Dinsdag werd alvast een eerste bod van 160 miljoen euro overgemaakt, dat (voorlopig) werd geweigerd door PSG.

UPDATE 20.15u

Mocht Kylian Mbappé Paris Saint-Germain verruilen voor Real Madrid, kloppen de Fransen dus mogelijk aan bij Bayern München voor Robert Lewandowski. Der Rekordmeister heeft echter slecht nieuws in petto: de Poolse doelpuntenmachine is deze zomer niet te koop. BILD weet dat de Duitse kampioen niet wil mee werken aan het plannetje van de Parijzenaren, ook niet als ze met een riant bod komen.

Voor volgend jaar liggen de kaarten wellicht anders. De 33-jarige international heeft dan nog een contract voor één jaar in München, wat de onderhandelingspositie verandert. Een transfer zou dan mogelijk bespreekbaar zijn.

Logische houding van Bayern?

  • Ja, sowieso nog een jaar in München houden
  • Nee, voor een goed bedrag nu laten gaan
252+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie