De beste voetbaluitzendingen van deze week: Champions League-gevaar voor PSV!

Foto: De beste voetbaluitzendingen van deze week: Champions League-gevaar voor PSV!

Het voetbalseizoen is weer gestart en vele fans zijn weer blij om wekelijks van een goede dosis voetbal te kunnen genieten. Dit hoeft alleen niet specifiek in het weekend, want gedurende de week staat er ook veel moois op de planning. Welkom bij de beste voetbaluitzendingen van deze week.



Maandag 23 augustus



We trappen de week rustig af met drie wedstrijden. In de Keuken Kampioen Divisie wordt de strijd van Eindhoven gestreden. De talenten van PSV nemen het namelijk op tegen FC Eindhoven. In Spanje daarentegen gaat La Liga gewoon verder met de wedstrijd tussen Getafe en Sevilla. Bij de Andalusiërs zal Luuk de Jong vermoedelijk alleen geen minuten maken, want hij komt niet meer in de plannen van de trainer voor.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 23 augustus hieronder:


19.50 uur op ESPN: Jong PSV – FC Eindhoven, 19.55 uur op Ziggo Sport: Getafe CF – Sevilla FC, 20.40 uur op Ziggo Sport Voetbal: Sampdoria – AC Milan



Dinsdag 24 augustus



Op de dinsdag wordt het programma een stuk drukker. Het is namelijk tijd voor de returnwedstrijden in de voorronde van de Champions League. Voor PSV betekent dat dat het de dood of de gladiolen is. Benfica moet in eigen huis verslagen worden.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 24 augustus hieronder:


20.55 uur op Ziggo Sport: UEFA Champions League: Ferencváros – BSC Young Boys, 20.55 uur op Ziggo Sport Voetbal: UEFA Champions League: PSV – Benfica 


Vorige week verloor een sterk PSV namelijk in Portugal met 2-1. Met die uitgangspositie is er voor de Eindhovenaren nog veel mogelijk. Met een 1-0 winst wordt er namelijk verlengd, terwijl iedere andere uitslag waarbij PSV met twee doelpunten verschil of meer wint gunstig is voor de Eindhovenaren. De regels omtrent uitdoelpunten is sinds dit seizoen immers op de schop gegaan.



De andere wedstrijd van de avond gaat tussen het Hongaarse Ferencváros en de Zwitserse Young Boys. De Zwitseers wisten de vorige wedstrijd met winst af te sluiten, al was het wel een nipte overwinning (3-2). Dit keer speelt Young Boys uit en missen ze ook nog eens rechtsback Silvan Hefti. Hij pakte rood in de eerste wedstrijd.




Woensdag 25 augustus



Met een voetbalpraat en twee wedstrijden voor de Champions League is het programma op de woensdag weer druk genoeg. De week wordt dan ook heerlijk gebroken. Het zijn immers de laatste return wedstrijden van deze voorronde van de Champions League!



Een greep uit de leukste uitzendingen van 25 augustus hieronder:


16.30 uur op ESPN 3: Voetbalpraat, 20.55 uur op Ziggo Sport: UEFA Champions League: Bröndby IF – Red Bull Salzburg, 20.55 uur op Ziggo Sport Voetbal: UEFA Champions League: Shakhtar Donetsk – AS Monaco


Hoewel beide wedstrijden in de Champions League misschien niet de meest spannende potten van het jaar zijn, blijven het wel leuke wedstrijden om in de gaten te houden. Red Bull Salzburg, de nieuwe club van Brian Brobbey, wist de eerste wedstrijd immers maar nipt te winnen. De vraag is of de return, uit bij Bröndby, ook voorspoedig gaat verlopen.



Anderzijds neemt Myron Boadu het met zijn nieuwe club op tegen Shakhtar Donetsk. De ex-AZ-ster verloor met zijn team de thuiswedstrijd in Monaco en heeft dan ook een flinke klus te klaren. Gelukkig is de achterstand niet onoverbrugbaar, dus zou een 0-2 winst meer dan genoeg moeten zijn om naar de volgende ronde te gaan.




Donderdag 26 augustus



Ook op donderdag gaat het voetbalfeest door. Dit keer is het de wedstrijd van Feyenoord die de gemoederen hoog houdt. De Rotterdammers hebben een relatief gemakkelijke wedstrijd voor de boeg. Vorige week werd immers met ruime cijfers van IF Elfsborg gewonnen.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 26 augustus hieronder:


17.00 uur op ESPN 3: DOC: AZ verovert Europa, 18.30 uur op SBS 6: UEFA Conference League: IF Elfsborg – Feyenoord, 19.00 uur op ESPN: UEFA Conference League: Vitesse – Anderlecht


Deze week mag Feyenoord dan ook wat gas terug nemen, maar de vraag is of Arne Slot dat gaat toelaten. De nieuwe trainer van Feyenoord speelt immers altijd aanvallend en gaat constant voor de winst. Daarnaast willen de Rotterdammers natuurlijk een nieuw spektakelstuk op poten zetten.



Later op de avond komt ook Vitesse nog in actie. De Arnhemse club komt in actie tegen Anderlecht, wat een moeilijke uitdaging bleek te zijn. Vorige week werd namelijk gelijkgespeeld in een spektakelstuk. Nu moet Vitesse na een mokerslag in de Eredivisie (0-3 tegen Willem II) de winst zien te pakken. 


Vrijdag 27 augustus 



We sluiten de week op heerlijke wijze af, want een nieuwe ronde van de Eredivisie trapt af. Daar blijft het niet bij, want ook in Frankrijk wordt gevoetbald. Tevens staat in Italië een nieuwe speelronde op de planning!



Een greep uit de leukste uitzendingen van 27 augustus hieronder:


20.00 uur op ESPN: Voetbal op Vrijdag, 20.00 uur op ESPN 2: Fortuna Sittard – RKC Waalwijk, 20.40 uur op Ziggo Sport: Hellas Verona – Internazionale, 20.55 uur op Ziggo Sport Voetbal: FC Nantes – Olympique Lyonnais

0 Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

15:51
32+
Leipzig-trainer komt met dringend Simons-advies voor Koeman
15:36
90+
Nieuwe dreun voor Calvin Stengs
15:21
24+
Drama voor Botman: “Dat probleem heeft hij nu verergerd”
15:05
233+
‘Eredivisie-terugkeer voor Kevin Strootman’
14:48
256+
‘Promes beleeft loodzware tijd in gevangenis Dubai’
14:31
98+
Bosz beoordeelt Schouten en Veerman in Oranje
14:09
66+
Xabi Alonso blijft Bayer Leverkusen trouw
14:00
57+
Meestervoorspelling Der Klassiker: Bayern kampioen? | Match of the Weekend
13:50
283+
‘Weghorst keert terug naar de Eredivisie’
13:32
170+
‘AZ rigoureus en wijst basisklant naar de uitgang’
13:16
155+
Bosz komt in aanloop naar NEC-uit met blessurenieuws
12:48
208+
“Dest kan balans in kleedkamer verstoren”
12:28
256+
Tom Egbers keert terug bij de NOS
12:17
138+
‘Kökcü neemt bij Benfica belangrijk besluit’
12:00
104+
Van ‘t Schip begint bij Ajax aan eindexamen
11:57
91+
Leicester-coach ontslagen wegens relatie met speelster: ‘Dit is niet gezond’
11:52
193+
NEC-supporters furieus na Vitesse-besluit: “Zware competitievervalsing”
11:37
33+
‘Rolmodel’ Henderson oogst lof: “Heb heel goede band met hem”
11:28
20+
5 Nederlanders bereiken halve finale Champions League
11:22
607+
Heeft Ajax nieuwe Frenkie de Jong?
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie