Slot meldt blessure-update over uitgevallen Senesi

Foto: Slot meldt blessure-update over uitgevallen Senesi

Marcos Senesi viel vanmiddag al vroeg uit bij Feyenoord. En dat kunnen de Rotterdammers eigenlijk niet hebben, nu Lutsharel Geertruida ook in de lappenmand zit en Wouter Burger als vervanger niet een hele overtuigende indruk maakte tegen Go Ahead Eagles (2-0).

De fans maken zich dan ook zorgen om de Argentijn, maar trainer Arne Slot komt op ESPN met enigszins goed nieuws: “Senesi vertelde net zelf dat het wel meeviel. Dat het niet ernstig was, maar dat zeggen spelers altijd na een wedstrijd. We zullen morgen wel zien hoe het ervoor staat. Zo snel eruit is natuurlijk geen goed teken.”

Slot was verrast dat Senesi een spierblessure opliep op zo’n onschuldig moment. “Hij heeft vorig seizoen alles gespeeld bij Feyenoord. Daar hadden we dit jaar een klein beetje op ingetekend, dat die dat weer ging doen. Maar goed, dat kan nog steeds. We moeten even afwachten.”

De coach weet dat Senesi richting ‘onmisbaar’ gaat bij Feyenoord, dat er zeker minder op wordt als hij uitvalt. “Het maakt natuurlijk wel uit. Anders had ik Wouter of Ramon wel in de basis gezet. Ik speel liever met Marcos, maar deze twee jongens hebben het prima ingevuld. De keuze voor Wouter was niet heel ingewikkeld. Ramon heeft gisteren 90 minuten met Onder 21 gespeeld. Hij vulde het prima in. Op één moment na natuurlijk. Hij verloor de bal in de zestien waar een grote kans uit kwam.”

Senesi is onmisbaar

  • Eens
  • Dat is overdreven
689+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie