Zes aanbiedingen voor Roger Schmidt

Foto: Zes aanbiedingen voor Roger Schmidt

PSV heeft deze zomer liefst zes aanbiedingen binnengekregen voor zijn oefenmeester Roger Schmidt, zo vertelt algemeen directeur Toon Gerbrands van de Eindhovenaren op zaterdagochtend in een interview met de NOS.

De beleidsbepaler zegt: “Mensen onderschatten het weleens, maar er zijn zo’n zes aanbiedingen voor hem binnengekomen vanuit allerlei internationale clubs.” Onder meer Hertha BSC en Eintracht Frankfurt wilden Schmidt hebben: “Maar dan is het ook een mooie man die zegt: ik heb geen clausule in mijn contract en ik heb hier bovendien nog nooit een wedstrijd met supporters beleefd. Dus ik blijf hier gewoon. Hij heeft nu een aantal wedstrijden meegemaakt hoe de steun hier is, hij vond het uitermate bijzonder hoe de sfeer hier in het Philips Stadion kan zijn.”

PSV en Schmidt hebben nog niet onderhandeld over een nieuw contract: “We spreken elkaar natuurlijk vaak, dus ergens zal dit onderwerp een keer gaan komen.” Het zich al dan niet plaatsen voor de Champions League is bepalend voor het hele seizoen: “In positieve zin, zeker. Als wij op het Champions League-podium kunnen spelen, met jonge spelers die zich op die manier in de kijker kunnen spelen, dat maakt echt verschil.”

In Eindhoven wil men nog een nieuwe spits hebben, komt Luuk de Jong terug? “Ik kan er niet zo veel over zeggen, behalve dat Luuk de Jong een boegbeeld is. Sinds zijn vertrek hebben we altijd goed contact gehouden, dus dat contact is altijd gebleven.”

Vind jij Schmidt een goede coach?

  • Ik wel
  • Ik niet
627+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie