Hoofdrol voor Seuntjens bij remise in Venlo

De Keuken Kampioen Divisie heeft zondagmiddag de eerste topper van het seizoen afgewerkt. Het gedegradeerde VVV-Venlo en NAC Breda hielden elkaar na een boeiend schouwspel op 2-2.

Voorafgaand aan de wedstrijd nam VVV afscheid van zowel Jerold Promes (gestopt) als Ralf Seuntjens. Laatstgenoemde verliet Venlo al in 2019, maar pas nu was er ruimte om hem nog één keer in het zonnetje te zetten. De geroutineerde aanvaller liet dat op het veld echter geen rol van betekenis spelen en na tien minuten werkte hij de 0-1 binnen in De Koel.

VVV speelde zonder Georgios Giakoumakis, die na zijn scoringsdrift van vorig seizoen nog altijd op een transfer hoopt. Met Brian Koglin stond er een nieuwe spits op het veld en hij liet zich meteen gelden. Na ruim twintig minuten schoot de VVV-aanwinst een vrije trap achter doelman Nick Olij.

In de tweede helft nam VVV zelfs de leiding. Een lage voorzet werd door Colin Rösler knullig achter zijn eigen doelman geschoten. Dat leek NAC fataal te worden in Venlo, maar op aangeven van Seuntjens schoot Boris van Schuppen alsnog de 2-2 binnen in de slotfase

Scoreverloop: 0-1 (10′) Ralf Seuntjens, 1-1 (21′) Brian Koglin, 2-1 (58′) Colin Rösler (eigen doelpunt), 2-2 (90′) Boris van Schuppen