DONE DEAL: Cultheld Verheydt keert terug bij oude liefde ADO

Foto: DONE DEAL: Cultheld Verheydt keert terug bij oude liefde ADO

Thomas Verheydt keert terug bij ADO Den Haag. De komst van de robuuste spits lag al langere tijd in het verschiet, maar wordt nu ook bevestigt door John van Zweden. Het is nu wachten tot de club het nieuws meldt. 

Vanmiddag reageerde Van Zweden op een tweet over Verheydt. Een zekere Erwin zei: ‘Verheydt wordt aangetrokken door ADO’, waarna Van Zweden corrigeerde met ‘Is aangetrokken’. De echte Hagenees heeft geen officiële functie bij de club, maar adviseert het bestuur wel. Dus kunnen we er vanuit gaan dat de clubloze Verheydt binnenkort gepresenteerd wordt in het Cars Jeans Stadion.

Verheydt is Hagenees in hart en nieren, doorliep de jeugdopleiding van ADO, maar kwam nooit uit voor het eerste elftal. 

In het betaald voetbal kwam de inmiddels 29-jarige aanvaller via MVV, Crawley Town en Go Ahead Eagles terecht bij Almere City FC, waar hij twee succesvolle seizoenen kende. In de vorige jaargang maakte Verheydt nog twintig competitietreffers, maar mede doordat promotie er weer niet inzat vertrok hij. Een flirt met ADO ontstond, die nu bezegeld wordt met een overeenkomst.

UPDATE 05/08 17.15u

Nu is het moment daar dat ADO Den Haag de komst van Thomas Verheydt dan ook bevestigd. Via de officiële kanalen maken de Hagenaars bekend dat de cultspits tot medio 2024 tekent. Het betekent voor Verheydt zijn terugkeer na een kleine tien jaar. Toen verliet hij de jeugdopleiding van de club, waar hij nooit doorbrak. Op 29-jarige leeftijd moet hij voor doelpunten zorgen in de Keuken Kampioen Divisie, waardoor de terugkeer naar het hoogste niveau wordt ingezet.

“We zijn erg verheugd dat Thomas ondanks de vele belangstelling van andere clubs heeft gekozen voor ADO Den Haag, de club en de stad waar zijn hart ligt”, zegt Albert van der Dussen, interim-Technisch Manager op de clubsite. “We zijn er van overtuigd dat Thomas met zijn scorend vermogen en fysieke kracht van grote waarde kan zijn voor de club.”

Met Verheydt heeft ADO goede kans op promotie

  • Eens
  • Oneens
58+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie