Update: Eredivisie-terugkeer Vlap bijna beklonken

Foto: Update: Eredivisie-terugkeer Vlap bijna beklonken

Er leek even een kink in de kabel te zitten, maar Michel Vlap gaat wel degelijk terugkeren in de Eredivisie. Volgens de TC Tubantia hoopt FC Twente de huurdeal met RSC Anderlecht nog deze week rond te kunnen maken. 

“De partijen zijn inmiddels met elkaar in gesprek en de verwachting is dat ze er op korte termijn uitkomen. Als de laatste details worden afgerond, speelt de 24-jarige het komende seizoen op huurbasis in Enschede. Vlap is eigendom van Anderlecht waar hij dit seizoen niet in de plannen van trainer Vincent Kompany voorkomt”, aldus de streekkrant. 

Vlap werd vorig seizoen nog door Anderlecht verhuurd aan Arminia Bielefeld, maar bij de Bundesliga-club verloor hij ondanks een sterke start al snel zijn basisplaats. Bij Twente moet de weg terug omhoog gevonden gaan worden door de oud-speler van sc Heerenveen, dat hem in 2019 nog voor 8 miljoen euro aan de club uit Brussel verkocht.

UPDATE 23.30u

Het heeft er alle schijn van dat Vlap snel gepresenteerd wordt in de Grolsch Veste. Ook Leeuwarder Courant meldt nu dat de huurtransfer bijna rond is. Volgens het medium zou de deal beklonken zijn op wat formaliteiten na. 

De spelmaker zou zelf hebben aangedrongen op een verhuis naar Enschede om één duidelijke reden: zo wil hij komend seizoen absoluut weer veel speelminuten gaan maken. Iets waar hij ook nog aan heeft na een jaar waarin hij doorgaans op de bank zat.

Twente slaat een grote slag met Vlap

  • Ja, geweldig om hem te halen
  • Dat gaat wat te ver..
225+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie