‘Lukaku geeft fiat voor transfer, Inter bepaalt al vervanger’

Foto: ‘Lukaku geeft fiat voor transfer, Inter bepaalt al vervanger’

Romelu Lukaku wordt al de hele zomer in verband gebracht met een transfer, maar de Belgische topspits staat nog altijd onder contract bij Internazionale. Toch zou hij nu zelf aan het twijfelen zijn geslagen… 

Voetbal International schrijft: “Romelu Lukaku zou nu toch nadenken over een transfer naar Chelsea, melden La Gazzetta dello Sport en Tuttosport. Een terugkeer naar Stamford Bridge was in eerste instantie geen optie voor de Belgische spits, maar een nieuwe aanbieding uit Londen heeft hem aan het denken gezet. Chelsea zou hem een bassisalaris van 12 à 13 miljoen euro in het vooruitzicht hebben gesteld, veel meer dan de 8,5 miljoen die hij jaarlijks bij Inter verdient.” 

“De Nerazzurri zijn vooralsnog niet te vermurwen. Ook een nieuw bod van Chelsea – 105 miljoen euro plus de Spanjaard Marcos Alonso – was niet genoeg. Inter verlangt minstens 130 miljoen euro voor Lukaku”, zo klinkt het.

UPDATE 22.15u

Lukaku lijkt stilaan echt op het punt te staan om naar Chelsea te trekken. Volgens de laatste berichten heeft de spits zelf besloten dat hij naar The Blues wil terugkeren en dat ook al aan het bestuur van Inter laten weten. Dat probeert nu in de onderhandelingen nog het onderste uit de kan te halen en mikt op een transfersom van 130 miljoen euro.

Intussen duiken ook al de eerste geruchten op over wie straks de vervanger van Lukaku bij de Nerazzurri moet worden. Daarbij worden vooral de namen van Duvan Zapata (Atalanta) en Dusan Vlahovic (Fiorentina) zeer nadrukkelijk genoemd.

Goede beslissing van Lukaku?

  • Ja
  • Nee
203+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie