‘Feyenoord stelt spelersruil voor’

Foto: ‘Feyenoord stelt spelersruil voor’

Feyenoord heeft zich bij sc Heerenveen gemeld voor Joey Veerman, maar de Friezen vragen een transfersom voor hun middenvelder die de Rotterdammers bij lange na niet kunnen betalen. Een spelersruil moet uitkomst bieden.

De Telegraaf schrijft op maandagochtend: “Op die manier zou het bedrag omlaag kunnen gaan, dat de Friezen voor Veerman willen opstrijken. Heerenveen heeft nog een aanvaller (liefst een spits) nodig. Veerman heeft in het weekeinde aangegeven dat hij dolgraag naar Feyenoord wil. Zijn prijskaartje is fors. Aan geïnteresseerde clubs meldde zijn huidige werkgever eerder een bedrag van 10 miljoen euro, wat Veerman zelf belachelijk vindt. Maar zelfs de helft van dat bedrag kan Feyenoord niet ophoesten.”

Toch ziet men de komst van de spelmaker in De Kuip al ‘noodzaak’. Op zondagmiddag in het oefenduel met ADO Den Haag (1-1) stond Luis Sinisterra in de spits en volgens het bovengenoemde medium betekent dat dat Bryan Linssen, Róbert Bozeník, Naoufal Bannis en Dylan Vente langzaam maar zeker op het tweede plan komen. Zij zouden eventueel beschikbaar kunnen zijn als ruilmiddel.

Veerman zelf liet eergisteren weten over een mogelijk vertrek naar Rotterdam-Zuid: “Het zou voor mij een goede stap zijn, dat denk ik zeker. Feyenoord heeft bij Heerenveen geïnformeerd. Er ligt geen officieel bod bij Heerenveen, maar Feyenoord wil me wel heel graag hebben.”

Denk jij dat Heerenveen dit interessant vindt?

  • Ik wel
  • Ik niet…
1395+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie