Van Bommel nog niet in paniek: “We zijn op de goede weg”

Foto: Van Bommel nog niet in paniek: “We zijn op de goede weg”

Mark van Bommel heeft het nog niet echt op de rit als oefenmeester van VfL Wolfsburg, getuige de oefenresultaten van de Duitsers. Die gingen immers vier keer achter elkaar onderuit, in wedstrijden tegen Hansa Rostock, Holstein Kiel, Olympique Lyon en AS Monaco.

Toch heeft de coach het naar zijn zin bij zijn nieuwe werkgever, zo vertelt hij op de clubwebsite van Wolfsburg: “We zijn hier heel goed ontvangen, de mensen hier zijn heel open. En omdat mijn staf en ik heel open, communicatieve en geïnteresseerde mensen zijn, paste dat goed.”

Van Bommel snapt natuurlijk ook wel dat de resultaten tegenvallen: “We zijn op de goede weg, we moeten niet ongeduldig worden én bovendien niet vergeten dat we het team pas een week echt compleet hebben. Gezien die omstandigheden zijn we heel tevreden. Het plezier in de trainingen is er iedere dag, er zitten goed gasten in het team. Ze willen leren, ontwikkelen en trainen.”

Op zaterdag nemen Die Wölfe het op tegen Atlético Madrid: “Een duel tegen een zeer goede tegenstander: dat wilden we ook toen we de voorbereiding in elkaar gingen zetten. We wilden ons testen tegen ploegen van Champions League-niveau. Tegen Lyon en Monaco hebben we het al goed gedaan. Natuurlijk hadden we makkelijkere tegenstander kunnen kiezen, maar komend seizoen worden we ook volop getest. Voor nu is het resultaat van ondergeschikt belang.”

Is paniek op zijn plaats?

  • Ja
  • Nee
107+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie