‘Krankzinnige actie’ choqueert Feyenoord

Foto: ‘Krankzinnige actie’ choqueert Feyenoord

Volgens journalist Marcel van der Kraan van De Telegraaf is er binnen Feyenoord wat verbouwereerd gereageerd op de contractonderhandelingen met Lutsharel Geertruida. Die liepen stuk door de ‘bizar hoge eisen’ van de jonge verdediger.

“Ik heb begrepen dat mensen rondom Geertruida, dat is onder meer de broer van Leroy Fer, zeer hoge eisen hebben gesteld. Echt extreem hoge eisen”, onthult Van der Kraan in de voetbalpodcast van het bovengenoemde dagblad. “Zo hoog dat Feyenoord de hele boel op zijn kop gooien als ze daaraan zouden voldoen. Dat maakt het natuurlijk moeilijk: als club wil je eigen talenten behouden, maar er moet wel een grens zijn. Die grens is al een paar keer opgezocht en daar kunnen ze niet overheen.”

De journalist vervolgt: “Niet met iemand als Geertruida, die niet heel lang in de basis bij Feyenoord staat. Die kun je niet waarderen op een manier zoals je de absolute topspelers de afgelopen jaren hebt gewaardeerd. De eisen schijnen echt zo bizar hoog te zijn, dat het echt krankzinnig zou zijn als je daar aan zou voldoen. Ze weten zelf ook dat het een talent is en Feyenoord heeft veel moeite gedaan. Ze zijn voor hun doen, wat ik heb begrepen van Feyenoord, tot een bizar hoog bedrag gegaan. Wat moet je dan nog meer doen?”

Van der Kraan looft de opstelling van de Rotterdammers: “Ik geloof wel dat het verstandig is om daar niet aan toe te geven. Je ziet bij heel veel jonge spelers die net komen kijken dat ze in de ban zijn van geld, mede door hun zaakwaarnemers. Iedereen heeft het tegenwoordig over percentages, Ik geloof dat iedere zaakwaarnemer denkt dat hij Mino Raiola kan worden.”

Heeft Geertruida het te hoog in de bol gekregen?

  • Ja…
  • Nee
1396+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie