De beste voetbaluitzendingen van dit weekend: oefenwedstrijden!

Foto: De beste voetbaluitzendingen van dit weekend: oefenwedstrijden!

Het weekend is weer begonnen en dus is het weer tijd om te genieten. Zoals gebruikelijk zetten we ook deze week weer de beste uitzendingen van het voetbalweekend op het rijtje. Zowel op zaterdag als zondag zijn de voorbereidingen op het volgende seizoen nog in volle gang en dus kun je rekenen op een paar leuke wedstrijden.



Zaterdag 30 juli



Hoewel de Olympische Spelen nog steeds gaande zijn, is het helaas ook zo dat het Nederlands elftal niet speelt dit weekend. Toch hoef je gelukkig niet te treuren. Er zijn namelijk wel een aantal andere leuke wedstrijden om van te genieten op de zaterdag.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 30 juli hieronder:


15.55 uur op Ziggo Sport Voetbal: RB Leipzig – Ajax, 17.00 uur op ESPN: AZ – Real Sociedad, 20.00 uur op ESPN 2: DOC: Nicolai Jörgensen: voor altijd een Feyenoorder


Zo trapt Ajax de dag af tegen RB Leipzig. De nieuwe club van ex-Ajacied Brian Brobbey is de tegenstander van de Amsterdammers. Toch zal de voormalige Ajax-spits zelf niet in actie komen. Brobbey is namelijk nog geblesseerd en moet daarom de wedstrijd missen.

Na de vorige oefenwedstrijd van Ajax tegen Bayern München is het team zeker op stoom aan het komen in de voorbereidingen. Tegen de grootmacht van Duitsland werd gelijk gespeeld en om verder vertrouwen op te bouwen wordt nu Leipzig opgezocht. AZ speelde een aantal weken geleden al tegen de gedegen tegenstander en verloor toen. Nu is het kijken of Ajax het beter doet.



Ook AZ speelt een oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen. De Alkmaarders spelen alleen niet tegen een Duitse ploeg, maar tegen een Spaanse. Real Sociedad is de tegenstander.

Zondag 31 juli 



Na een heerlijke zaterdag is ook de zondag een lekkere dag voor voetbalfans. De zondag brengt namelijk nieuwe wedstrijden in België, maar daar blijft het niet bij. Ook Feyenoord komt namelijk in actie en dat tegen niemand minder dan ADO Den Haag.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 31 juli hieronder:


13.25 uur op Ziggo Sport Voetbal: Royal Union Saint-Gilloise – Club Brugge, 14.30 uur op ESPN: Feyenoord – ADO Den Haag, 18.25 uur op Ziggo Sport Voetbal: KAA Gent – Beerschot


Ook de zondagmiddag brengt weer een heerlijke sportdag. Er staan namelijk drie wedstrijden op de planning, waarvan twee rondom de Belgische Jupiler Pro League. Zo neemt Royal Union Saint-Gilloise het op tegen Club Brugge en sluiten KAA Gent en Beerschot de dag af.

Toch is het vooral de wedstrijd tussen Feyenoord en ADO Den Haag waarop we het meeste gaan letten. Feyenoord heeft flink wat aanwinsten om in te lijven dit seizoen en heeft natuurlijk al een wedstrijd in de benen van afgelopen donderdag. Toen was Drita de tegenstander in de Conference League. In Rotterdam wordt om half drie afgetrapt

0 Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

12:29
13+
Opbloeiende Brobbey benoemt ‘grote droom’
12:17
17+
Jan Smit oordeelt snoeihard over FC Volendam
12:00
20+
Slot verdedigt: Giménez drastisch achteruit na winterstop
11:47
0+
Voorbeschouwing: kan NEC verrassen en de bekerfinale winnen of pakt Feyenoord de veertiende cup?
11:45
18+
Sierd de Vos onthult ‘bijzondere’ droomgast
11:30
9+
Dumfries als voorbeeld: “Daar kijk ik wel naar op”
11:15
53+
‘Nagelsmann heeft groot nieuws voor Bayern München’
10:59
73+
Italiaanse media lyrisch over Oranje-tweetal: “Overweldigde iedereen”
10:45
23+
NEC kruipt uit dal: “Leek geen einde aan de ellende te komen”
10:29
66+
‘Vandaag Inside-gasten vluchten door achteruitgang’
10:15
490+
‘Megamiljoenendeal voor Brian Brobbey’
10:00
497+
Vermoedelijke opstelling NEC in bekerfinale tegen Feyenoord: opluchting in Nijmegen
09:54
236+
‘Bekerwinst niet nodig voor Feyenoord, twee keer dik gewonnen van Ajax’
09:39
15+
Trotse De Roon: “Als het zelfs tegen het grote Liverpool kan…”
09:24
410+
Onthuld: ‘Hélène Hendriks gespot met 22-jaar oudere vlam’
09:09
226+
‘Ajax-blunder met AZ-toptalent’
08:55
650+
Wilfred Genee doet boekje open over ‘Vandaag Inside-blaag’
08:40
63+
Perez tipt Koeman: “Gek om hem op te roepen als back”
08:25
701+
‘Frenkie de Jong-drama voor Ronald Koeman’
08:10
61+
‘Megaklap voor Ryan Gravenberch’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie