‘PSV heeft officieel nieuws voor kamp-Ihattaren’

Foto: ‘PSV heeft officieel nieuws voor kamp-Ihattaren’

PSV wil definitief af van Mohamed Ihattaren. Volgens journalist Stef de Bont is zaakwaarnemer Mino Raiola inmiddels officieel geïnformeerd over het standpunt van de club.

Dit seizoen is er alweer een hoop gedoe ontstaan rond Ihattaren. “Inmiddels weten we dat zijn zaakwaarnemer Mino Raiola te horen heeft gekregen dat als er een goed bod komt, dat Mo Ihattaren deze zomer mag vertrekken”, zo legt de (tijdelijke) PSV-watcher van weekblad Voetbal International. “In potentie is hij natuurlijk je beste voetballer, iedereen ziet hoe goed hij is. Maar er is zoveel gebeurd aan beide kanten.”

“Schmidt is een Duitse trainer die veel eist van zijn spelers en dat is niet het type Ihattaren, maar hij (Ihattaren, red.) heeft vorig jaar ook veel fouten gemaakt”, concludeert De Bont in het video-item van zijn werkgever. “Ik zie het huwelijk Schmidt en Ihattaren gewoon niet meer goed komen.”

Duidelijk is wel dat zijn marktwaarde keldert. “Dat weten ze in Eindhoven ook. Hij heeft een kort contract ook nog, dus er zal deze zomer iets moeten gebeuren. Zijn transferwaarde daalt, en ook flink. Een paar jaar geleden dacht je dertig of veertig miljoen te kunnen ophalen, maar dat zijn nu veel kleinere bedragen.”

De Bont denkt dat clubs als Ajax en Feyenoord, maar ook AZ of FC Utrecht ideaal zijn voor Ihattaren. De VI-journalist vreest echter dat hij de Eredivisie ontstegen denkt te zijn en naar het buitenland verkast.

Een wijs besluit?

  • Ja
  • Nee
1533+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie